Obavijesti

Show

Komentari 35

Policija ne može naći Antu Gotovca jer živi kod cure!

Policija ne može naći Antu Gotovca jer živi kod cure!
5

MISTERIOZNA ADRESA: Službenici mu ne mogu uručiti pozive za sud jer ga nema na adresi na kojoj je prijavljen. On kaže da su to sve gluposti

VIDEO

Ante Gotovac (41) napravio je više od 30 prometnih prekršaja, a vozačku dozvolu mu nisu uzeli. Prekršajni sud u Karlovcu još nije presudio u slučaju tri teška prometna prekršaja koje je Gotovac počinio 12. srpnja 2009. Tada su ga na autocesti Zagreb - Split zaustavile Kobre. Vozio je slalom brzinom od 230 km/h, odbio testiranje na droge, a u automobilu su mu pronašli tablete za smirenje bez recepta i ilegalni pištolj.
- Zatražili smo pravnu pomoć suda u Zagrebu jer je okrivljenik zatražio da ga se ispita na sudu koji je bliži njegovu mjestu prebivališta kako ne bi stvarao nepotrebne troškove - pojasnila nam je Jozefa Sefi, sutkinja Općinskog suda u Karlovcu. Gotovčev predmet u Zagreb su otpremili 19. studenoga 2009. godine.
- Postupak je u tijeku - odgovorila je Ana Krleža Jurišić, predsjednica Prekršajnog suda u Zagrebu. Nije htjela komentirati zašto se čeka s rješenjem. Gotovca navodno ne može pronaći ni policija jer ga nikad nema doma.
- Ma to su gluposti. Prijavljen sam na Srebrnjaku i tamo mi stiže pošta - rekao nam je Ante. On se, doznajemo, ni jednom nije pojavio na ročištu u Zagrebu jer se pošta vraća, a policija ga nije zatekla na kućnoj adresi.
- Sve sudske pozive će dobiti, bez brige - rekli su u Odjelu za sigurnost prometa na cestama.
Od 30-ak prometnih prekršaja, Ante Gotovac ima tek nekoliko pravomoćnih rješenja.

U LANINU DOMU PRONAŠAO JE UTOČIŠTE
S Lanom Boško (27) upoznao ga je u noćnom klubu prijatelj. Zaručili su se tjedan dana kasnije. Gotovac se uselio u njezin stan na Gornjem Bukovcu prije deložacije iz stana na zagrebačkom Srebrnjaku. Ante je ispričao kako je ona žena njegova života. Platio joj je estetsku korekciju nosa prije nekoliko dana. Gotovac od Lane Boško namjerava stvoriti turbo-folk pjevačicu. Vjenčat će se krajem godine.

PLATIO JE SAMO DVIJE KAZNE
Ante je u ožujku 2009. godine ostao bez vozačke dozvole na tri mjeseca. I tada je vozio Mercedes. Dobio je kaznenu prijavu, a policajci ga nisu priveli iako su trebali. Moglo mu se suditi prema hitnom postupku. Iz PU zagrebače rekli su:
- Mogli smo, ali nismo ga morali tada uhititi.

PROLAZIO JE KROZ CRVENO
Gotovac je u listopadu prošle godine čak dva puta prošao na križanju kroz crveno svjetlo. Prvi put je prekršaj napravio na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu. Tvrdio je da nije vidio semafor. Tjedan dana kasnije snimljen je u Velikoj Gorici. Oba puta je pričao na mobitel.

VOZIO CENTROM U KRIVOM SMJERU
Ante je u siječnju proveo noć u zatvoru. Prvo su ga zaustavili zbog neregistriranog Mercedesa, pa je ostao bez tablica. Nakon što je policija otišla, Ante je opet sjeo u automobil i vozio u rikverc u suprotnom smjeru. Naletjela je druga policijska patrola te ga odvela u postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...