Obavijesti

Show

Komentari 2

Polina odbila Savršenog, Hrvoje se svađao i napustio 'Survivor', a Albina zaplesala do pobjede

Polina odbila Savršenog, Hrvoje se svađao i napustio 'Survivor', a Albina zaplesala do pobjede
18

Ove subote su iz showa 'Zvijezde pjevaju' ispali glumica Iva Jerković te njezin partner Ivo Amulić. U 'Večeri za 5' Dalmatinci su osvojili publiku, dok je u 'Masked Singeru' otkriveno da je ispod Kiborga Andrea Andrassy

VIDEO

Posjet rodnom Splitu za 'Gospodina Savršenog' nije najbolje prošao. Naime, ondje je na spoj nasamo odveo atraktivnu Ukrajinku Polinu, te je odlučio upoznati sa svojom sestrom Anom

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin Savršeni VIDEO

- Malo mi je ovo prenaglo jer nismo imali mogućnosti  pričati o zajedničkoj budućnosti i sad odjednom stiže sestra! - komentirala je šokirana Polina. 

Tonijeva sestra Ana zamolila je da razgovara nasamo s Polinom kako bi mogla ispitati što točno misli o njezinom bratu i koje su njezine namjere. Zaključila je da se Polini sviđa Toni, no da još nije razmišljala o tome kako bi funkcionirali.

Nakon toga je Splićanin poveo Polinu u zvjezdarnicu i na romantičnu večeru pod zvijezdama. Sve to bilo joj je previše te je naposljetku odbila njegovu ružu.

- Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići - rekla je, a Toni nije mogao vjerovati što čuje.

Njegovi neuspjesi nastavili su se redati i nakon Polininog odlaska. Na Braču je na romantični spoj poveo 'miljenicu' Karolinu, te se nadao da će konačno doći do njihovog prvog poljupca. Ipak, to se nije dogodilo, a napetost između njih povećala se kada je Splićanin odmah nakon njihovog spoja na druženje pozvao Stankicu.  Više o Gospodinu Savršenom pročitajte OVDJE.

U dalmatinskom tjednu 'Večere za  na selu' gledali smo umjetnicu Dariju, fizioterapeuta Davida, mesara Antu, ekonomistica Luciju i pomorca Nediljka.

Veseli Dalmatinci osvojili su srca publike svojom spontanošću i humorom. Plesali su, šalili se, a između Nediljka i Darije neki su uočili i ljubavne iskrice.

Mesar Ante iznenadio je mnoge izjavivši da ne voli ribu, a nakon niza ribljih jela ostalih kandidata pripremio je pravu mesnu gozbu. Pršut, kobasice i goveđi gulaš osigurali su mu visokih 39 bodova, a naposljetku i pobjedu u showu. Više o 'Večeri za 5 na selu' pročitajte OVDJE

U plavom timu u 'Survivoru' nominacije su podigle mnogo prašine. Vodila se bitka između Roka i Hrvoja, koji je izvukao deblji kraj u preglasavanju.

Nominacije unutar crvenog tima imale su očekivan ishod, pa je tako najviše glasova dobila Nađa koja je i prošlog tjedna završila u duelu, no ono što se dogodilo sasvim neočekivano prije samog duela bio je sukob između nominiranog Hrvoja i Milice.

Milica je javno izjavila da Hrvoja smatra budalom jer mu je uvijek sve smiješno, na što se on zahvalio na komentaru te poručio: 'Ne znam koliko smisla ima da muha objašnjava pčeli da je med bolji od drekeca'. Milica, koja je dosad u više navrata pokazala da nema dlake na jeziku, ipak je odlučila pustiti da Hrvojeva riječ bude zadnja.

U duelu za ispadanje kandidati su na drvenoj konstrukciji testirali svoju sposobnost održavanja ravnoteže, stojeći pritom samo na petama. Nađa je bila koncentriranija i izdržljivija te je iz duela po drugi put zaredom izašla kao pobjednik, što je za Hrvoja značilo samo jedno – napuštanje showa. Iako je pojedincima djelovalo kao da je Hrvoje odustao od duela, on je poručio da je dao svoj maksimum.

- Hrvoje očito nije shvatio bit Survivora da ovdje opstaju i pobjeđuju samo najbolji. Ovo nije mjesto za ljude koji odustaju. Ovo je mjesto za ljude koji se bore do samog kraja - poručio je voditelj Mario. Više o Survivoru pročitajte OVDJE

U četvrtoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' u žiri se vratila pjevačica Danijela Martinović. Najviše bodova žirija, ukupno 37, osvojile su Marina Orsag i Ivana Kindl. Pjevale su hit legendarnog Stevieja Wondera, 'Superstition', te zaradile brojne pohvale.

Na zadnjem mjestu po bodovima žirija završili su Maja Ciglenečki i Stjepan Lach. Ipak, glasovi publike ponovno su presudili i emisiju su napustili Ivo Amulić i Iva Jerković.

Nakon ispadanja, Amulić je ostalim kandidatima zaželio sreću u daljnjem natjecanju. Više o 'Zvijezde pjevaju' pročitajte OVDJE.

U subotnjoj epizodi showa 'Masked Singer' preostalih 10 maskiranih zvijezda ponovno se našlo zajedno u uzbudljivim pjevačkim dvobojima. 

Dalmatinka, Tintilinić, Meduza, Licitarsko Srce i Slatkač zahvaljujući glasovima publike prošli su direktno u sljedeću emisiju. Torpedo, Punjena Paprika, Majka Zemlja, Kiborg i Ajkula Drakula morali su još jednom stati pred 'strašni' sud.

Glasovima publike odlučeno je kako show ipak napušta Kiborg. Stiglo je vrijeme za skidanje maske, a uz veliko odobravanje i navijanje publike svoj je pravi identitet otkrila – influencerica i spisateljica Andrea Andrassy.

- Oprosti što ti lažem već neko vrijeme - poručila je Andrea Antoniji Blaće pa se obratila i Idi te nasmijala sve.

 - Pitala me prošli tjedan jesam li ja Meduza pa sam joj rekla da nisam - objasnila je. Više o Masked Singeru pročitajte OVDJE

U uskršnjem specijalu 'Plesa sa zvijezdama' kandidati nisu plesali sa svojim mentorima, već su se morali snaći s drugim plesnim partnerima. Radi povrede u prethodnoj emisiji, Filip Vidović nije sudjelovao u šestoj epizodi, kao ni Bojana Gregorić Vejzović. Ukupno smo ove nedjelje gledati samo sedam parova, a eliminacija nije bilo.

Iako je bio najavljen, u emisiji se nije pojavio ni Pedro Soltz,  pa je s njegovom novom partnericom Nikom zaplesao bivši natjecatelj Ivan.

Pedro izrazio želju za Brazilom pa se u Plesu sa zvijezdama nije pojavio iz zdravstvenih razloga
Pedro izrazio želju za Brazilom pa se u Plesu sa zvijezdama nije pojavio iz zdravstvenih razloga

Marko Petrić je sa svojom djevojkom i novom plesnom partnericom Valentinom zaplesao paso doble, a izvedbu su zaključili poljupcem. Njih dvoje su uz Sandija i Gabrijelu te Albinu i Marka osvojili najviše glasova publike.

Ipak, pobjednički par emisije bili su Albina i Marko, koji su tako donijeli dva boda svojim starim partnerima. 

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' REALITY OBITELJI KRETZ:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala