Obavijesti

Show

Komentari 5

Polina se nakon spoja s Tonijem vratila bez ruže, Josipa: 'To joj je teško palo, nije bila bahata'

Polina se nakon spoja s Tonijem vratila bez ruže, Josipa: 'To joj je teško palo, nije bila bahata'
9

Smatram da Polina ne zaslužuje Tonija, a mislim da je on dovoljno pametan da shvati iz kojih je razloga ona tu i da je dovoljno pametan da shvati da on Polinu ne interesira, komentirala je Marija

VIDEO

Stankica je bila najbolja u borbi jastucima pa je za nagradu provela neke trenutke s Tonijem, no nakon toga on je na spoj pozvao Polinu kako bi pokušali nadoknaditi izgubljeno vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Na spoj su išli u drive in kino, a Polina je bila oduševljena što je odjevena u pin-up stilu. Kad su se ostale djevojke vratile u vilu, prepričavale su događaje s grupnog spoja te kako je Polina dobila spoj, što nikoga nije posebno iznenadilo zato što je Polina samu sebe prozvala favoritkinjom.

Kad se vidjela s Tonijem, još mu je jednom ponovila da mu zamjera što ju je ostavio među curama a da nije opravdao njezin dolazak, a Toni je dobio osjećaj da se danas prvi put morao braniti pred Polinom. Razgovarali su i o vezama na daljinu da bi Polina otkrila kako nema lijepih iskustava kad je o tome riječ te da ne vjeruje u takve veze.

- O tom problemu razmišljam na način - kada dođe, onda ćemo ga riješiti i upravo zato me pogodilo kako je Polina dosta odlučno rekla da to ne može funkcionirati - rekao je Toni, a potom su razgovarali i o braku i zajedničkom životu.

Polina i dalje nije sigurna u njihov odnos, a i Toni više nije toliko uvjeren da je ona prava osoba za njega. U vilu se vratila bez ruže, što je dalo djevojkama dodatnu nadu za borbu.

- Naviknula se vratiti s ružom i mislim da joj je bilo dosta teško ući među nas i ne doći s ružom. Nije bila toliko bahata kao pri povratku - komentirala je Josipa, a Marija dodala:

- Smatram da Polina ne zaslužuje Tonija, a mislim da je on dovoljno pametan da shvati iz kojih je razloga ona tu i da je dovoljno pametan da shvati da on Polinu ne interesira.

Stankicu iz 'Savršenog' vrijeđali su i optužili za krađu dečkiju, ona je sve prijavila policiji
Stankicu iz 'Savršenog' vrijeđali su i optužili za krađu dečkiju, ona je sve prijavila policiji

Idući dan djevojke su se okupile na terasi i razgovarale o Polininu spoju, a potom je došla Karolina i s pismom u kojem je Toni pozvao Danijelu, Mariju i Elu na grupni spoj. Djevojke su pretpostavile da će neka otići kući jer se u poruci spominju preživljavanje i hrabrost i bile su malo zabrinute, a na lokaciji ih je dočekao Toni kako hoda po zgradi.

- Svaka mu čast - divila se Danijela, a Marija je komentirala kako joj je pao mrak na oči i nije djelovala sretno zato što ne voli adrenalinske sportove i boji se visine.

Danijela se prva okušala u hodu po zgradi i premda joj nije bilo lako, spustila se sa zgrade.

- Idete svjesno u ponor, a morate da držite ravnotežu i ne može brzo - rekla je, a dočekao ju je Toni koji ju je zagrlio kad se spustila. 

Djevojke u vili komentirale su ima li među njima djevojaka koje su tu iz pogrešnih razloga. Josipa je ispitivala Karolinu osjeća li se izostavljeno što je Toni nekoliko dana ne poziva na spojeve, a potom je ispitivala Polinu je li zabrinuta što se sa spoja vratila bez ruže.

- Mene je inače teško isprovocirati i mislim da im neće uspjeti - rekla je Polina. Stankica i Karolina se ne slažu jer smatraju da ako je i bilo takvih djevojaka, da ih više nema ili su sad već pale na Tonija.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine