Show

Komentari 3

Pomirili su se Jason Momoa i Lisa Bonet? 'Opet žive zajedno, ljubavi će dati još jednu priliku'

Pomirili su se Jason Momoa i Lisa Bonet? 'Opet žive zajedno, ljubavi će dati još jednu priliku'

Vratio se kod supruge prije otprilike dva tjedna. Odlučili su poraditi na problemu umjesto da odustanu jer su toliko puno uložili jedno u drugo. Njihovo dvoje djece, kći Lola i sin Nakoa-Wolf, oduševljeni su, tvrdi prijatelj obitelji

Holivudski glumac Jason Momoa (42) i njegova supruga Lisa Bonet (54) u siječnju ove godine podijelili su vijest da se razvode, no sada se čini, sudeći po napisima u stranim medijima, da će svojoj ljubavi dati drugu šansu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jason se vratio kod Lise prije dva tjedna i oni su opet zajedno. Odlučili su poraditi na problemu umjesto da odustanu jer su toliko puno uložili jedno u drugo. Njihovo dvoje djece, kći Lola i sin Nakoa-Wolf očito su oduševljeni - izjavio je izvor blizak paru dodajući kako se doista nada da će uspjeti ovaj put.

Momoa je sredinom siječnja na svom Instagram profilu objavio da se razvodi od supruge Lise. Svojom objavom o kraju velike ljubavi tada je uznemirio brojne obožavatelje. Objave više nema. Po svemu sudeći, Momoa ju je obrisao u međuvremenu. 

- Svi smo osjetili stisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju. I zato dijelimo s vama ovu obiteljsku vijest o rastavi - stajalo je na početku njihove zajedničke objave.

Glumac se nakon objave razvoda poprilično zapustio. Spavao je u kamperu koji je parkirao u dvorištu svog prijatelja. Tjedan ranije, Momou su fotografi snimili ispred trgovačkog centra bez vjenčanog prstena na ruci.

Inače, obožavatelji su za raspad njihovog braka krivili glumicu Amber Heard (35), s kojom je Jason snimao kino hit 'Aquaman'. Pisalo se i kako je Lisa ljubomorna jer Amber flerta s njezinim suprugom, no te tvrdnje nisu nikad potvrđene, a službena verzija bila je kako par premalo vremena provodi skupa te sve veće razlike među njima. 

Najčitaniji članci