Obavijesti

Show

Komentari 236

'Ponosna sam na svoje nove obline, ne može mi nitko ništa'

'Ponosna sam na svoje nove obline, ne može mi nitko ništa'
6

Iako su njezin ravan trbuh i zategnute noge sada stvar prošlosti, bivša pobjednica britanskog Big Brothera, Chantelle Houghton, nije nesretna zbog svoje punije figure

VIDEO

Nakon rođenja kćeri Dolly u studenom prošle godine, reality zvijezda Chantelle Houghton (30) progovorila je o tome kako joj je teško izgubiti nakupljene kilograme nakon porođaja. Bivša zaručnica borca u kavezu Alexa Reida, koji ju je ostavio tri mjeseca nakon što je rodila, nedavno je na odmoru na Majorci pokazala svoju novu figuru i obline. Prema tvrdnjama prijatelja pobjednice britanskog Big Brothera iz 2006. godine, koja je nekad radila kao dvojnica Paris Hilton, nekadašnja mršavica sada se ponosi svojim oblinama. Chantelle je utjehu u hrani pronašla tijekom bitke za skrbništvo nad 14 -mjesečnom kćeri i nedavnog prekida s dečkom Nickom Hoggom. Iako su njezin ravan trbuh i zategnute noge sada stvar prošlosti, njezini prijatelji tvrde da nije nesretna zbog svog izgleda.

- Iako prolazi kroz teško razdoblje, Chantelle nije nesretna zbog onoga što vidi u ogledalu. Više se ne važe i kaže da je ponosna na svoje tijelo jer joj je ono dalo prekrasnu kćer - otkrio je izvor blizak reality zvijezdi za časopis Closer. 

Chantelle ponekad i dvaput dnevno jede hranu iz fast fooda jer tvrdi da nema vremena za kuhanje. 

- Ona je samohrana majka s punim radnim vremenom koja kaže da nema vremena za pravljenje zdravih obroka, pogotovo jer je vegetarijanka. Za doručak obično jede pržena jaja, gljive i kruh, sendvič za ručak i nešto od brze hrane za večeru - otkrio je izvor. 

Chantelle bi u budućnosti voljela vratiti svoju staru figuru, no ne žuri se s mršavljenjem jer je u prošlosti vodila tešku borbu s bulimijom zbog čega sada ne želi dopustiti da bilo kakav pritisak utječe na njezin gubitak kilograma.

- Promijenila se otkako je postala majka, rekla je da si nikada više neće dopustiti da bude opsjednuta kilogramima. Njezina borba s bulimijom bila je užasna za nju. Sada se osjeća kao sasvim druga osoba i sretna je što je taj dio njezina života sada iza nje. Voljela bi smršaviti u budućnosti i govorila je da bi mogla unajmiti privatnog trenera. No trenutačno joj se ne žuri s tim - zaključio je izvor. 

'Nikad se nisam ovako puno seksao, ona seks želi stalno'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 236
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin