Show

Komentari 18

Ponovno provocira: Madonna pištoljem puca frajeru u glavu

Ponovno provocira: Madonna pištoljem puca frajeru u glavu

Pjevačica u isječku 'Tajnog projekta' pozira u sado-mazo izdanju. U jednoj od scena sjedi na stolici s nožem u ruci dok se oko nje mogu vidjeti komadi kostura

Nakon nedavne premijere filma 'Madonna: The MDNA Tour', svjetlo dana ugledao je i isječak poznat kao 'Tajni projekt' u kojem su prikazane nasilne scene fizičkog zlostavljanja muškarca u zatvoru. Madonna (54) u njemu pozira u sado-mazo izdanju s maskom na glavi i ustrijeli muškarca nakon što mu uperi pištolj u glavu dok on leži na podu. U jednoj od scena sjedi na stolici s nožem u ruci dok se oko nje mogu vidjeti dijelovi kostura. 

Nije poznato o čemu je točno riječ u 'Tajnom projektu' kraljice popa, no zna se da su u njega uključeni i fotograf Steven Klein, Kate Moss i Naomi Campbell. Obožavatelji vjeruju da prikazuje snažne žene koje su muškarci napali i omalovažavali ili je riječ o zauzimanju feminističkog stava.

Madonna se već našla na udaru zbog poziranja s pištoljima na svojim nastupima jer tako promovira korištenje vatrenog oružja.

- To je apsurdno. Oružje ne ubija ljude, ljudi ubijaju ljude. To je kao da izbacite pištolje iz akcijskih filmova. Cijeli nastup je zamišljen kao akcijski film, to je umjetnost i ništa više - objasnila je nedavno. 

Najčitaniji članci