Obavijesti

Show

Komentari 1

Popisi namirnica i zamjene recepata zbunili natjecatelje

Popisi namirnica i zamjene recepata zbunili natjecatelje
4

Natjecatelji opet muku muče sa zamjenom recepata. Ovaj put se zbog krivo napisanog popisa namirnica natjecatelji neće moći skrivati, već će sve razmirice rješavati 'na licu mjesta'

VIDEO

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' opet muku muče sa zamjenom recepata. Ovaj put se zbog krivo napisanog popisa namirnica natjecatelji neće moći skrivati, već će sve razmirice rješavati 'na licu mjesta', baš kao što će učiniti braća Bošnjak sa Snježanom i Željkom.

Pet natjecateljskih parova koji su jučer dobili naviše ocjene, večeras će zadati recepte drugoj polovici parova, dok će oni sami kuhati po receptu po želji. Bitno da se drže teme tjedna, a to je tijesto bilo kojeg oblika i forme.

Honorati i Josipu recept za carbonaru zadali su Verica i Dragan, u kojem piše da se umaku od jaja dodaje i češnjak. Vladimir i Branka zadali su Snježani i Ani da pripreme carpaccio od lososa, međutim u popisu namirnica stoji dimljeni, a ne svježi losos. I braća Drago i Vlado nisu bili zadovoljni popisom namirnica koji su dobili od Snježane i Željka – za pripremu lazanja su dobili premalu količinu mesa! 

- 150 grama mesa? Ne znam da li su nam Željko i Snježana namjerno poslali krivi recept ili se greška dogodila u međuvremenu… - upitao se Drago, dok se Željko pravdao kako on i supruga nisu namjerno izostavili još jednu namirnicu (tanko rezanu šunku) s popisa, ali i da su ga momci mogli sami pitati ako su imali problem s receptom.

Žiri će oštro osuditi takvo ponašanje kod pisanja recepta za druge. No hoće li itko biti kažnjen zbog toga, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine