Obavijesti

Show

Komentari 33

Popović u Centru za socijalnu skrb: Skinite me s one stvari!

Popović u Centru za socijalnu skrb: Skinite me s one stvari!
1

OPRAVDANJE Severinin bivši Milan Popović tvrdi da zbog upale mjehura nije vidio sina Aleksandra dva mjeseca, a zbog čega ga nije vidio pet mjeseci nije rekao

VIDEO

Severina Kojić objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama naše dijete izlaže opasnosti od otmice i mogućnosti zloupotrebe od strane pedofila te ga izlaže poruzi vršnjaka kad krene u školu, što se osobito odnosi na majčin 'filmić'.

To Milan Popović (50) i njegov odvjetnički tim, kako doznajemo, zamjeraju splitskoj pjevačici s kojom se sudi za njihova sina Aleksandra (4). Srpski milijarder zatražio je da se u spor, koji vodi sa Severinom (44), uključi voditelj mjere nadzora koji bi u svakom trenutku kad on to zatraži njega obavještavao gdje je i s kim je dijete. Od socijalnih radnica tražio je da on i pjevačica zajedno odluče u koji će vrtić Aleksandar ići.

Aleksandrovom vrtiću ništa ne fali

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na sudu su se oko toga sporili, a Županijski sud presudio je u korist Severine, koja je dijete upisala u privatni vrtić bez Milanove suglasnosti. Socijalna radnica pitala je Popovića kako je moguće da zajedno odlučuju u koji će vrtić dijete ići jer kad on vraća sina Severini, ni ne pozdravi je, na što se on počeo grohotom smijati aludirajući da to nije istina. Na njegov zahtjev socijalne radnice posjetile su vrtić i ustanovile da mu ništa ne nedostaje. Djelatnica centra pitala je Popovića zašto pet mjeseci nije vidio dijete, ali to nije objasnio. Dvomjesečno neviđanje sina objasnio je upalom mokraćnog mjehura. Kako je rekao, bio je u mokrim gaćama na jahti i upala je potrajala tri tjedna.

Popović: Skinite me s one stvari

Prigovorio je da mora prijeći put od 500 km samo da bi došao na razgovor u Centar za socijalnu skrb, a to smatra gubitkom vremena jer se Severina tamo nije pojavila. Nekoliko je puta iskazao nezadovoljstvo radom Centra za socijalnu skrb postavljajući im pitanja: 'Koliko vam je gospođa platila' i 'Što trebam učiniti da me skinete s one stvari?'. Centar za socijalnu skrb nije htio komentirati ponašanje Popovića i njegova odvjetničkog tima, kao ni on sam..

Socijalna radnica i psihologinja, koje rade na slučaju Severina - Popović, nezadovoljne su, kako doznajemo, ponašanjem Milanove sad već bivše odvjetnice Ljubice Matijević Vrsaljko. Ističu da ih je omalovažavala, snimala, vrijeđala i ismijavala njihovu struku te govorila da će ona biti nova ministrica. Matijević Vrsaljko, tvrde djelatnice, optuživala ih je da su impresionirane Severinom te da zna kako će i što dalje jer je 'omirišala' prostor. 

'Odvjetinica je bila sarkastična'

Djelatnice Centra za socijalnu skrb, kako doznajemo, rekle su joj da se drže Obiteljskog zakona čiji članak imaju isprintan i nalijepljen je na zidu u prostoriji u kojoj se nalaze, na što je odvjetnica zaključila da je to 'slikovnica'. U dva navrata Matijević Vrsaljko pitala je Popovića je li je spreman financirati do kraja života ako je izbace iz Odvjetničke komore rekavši da je cijeli razgovor snimala. Djelatnice su je zamolile da takve razgovore s Popovićem vodi izvan službene prostorije. Socijalna radnica, doznajemo, požalila se kako je cijeli razgovor s Matijević Vrsaljko sarkastičan te da ih svojim ponašanjem zastrašuje.

'Zakon na zidu je slikovnica'

Djelatnice Centra za socijalnu skrb upozorile su Popovića i njegove odvjetnice da će ih idući put pregledati na porti kako više ne bi mogli snimati. Severina je zbog sukoba interesa i ponašanja u Centru za socijalnu skrb Matijević Vrsaljko prijavila Odvjetničkoj komori. Prijavila ju je jer je, kako tvrdi pjevačica, prvo s njom telefonski razgovarala više od sat vremena. No postala je Popovićeva odvjetnica. Matijević Vrsaljko i dalje tvrdi da Severini nije bila savjetnica i prepustila je Odvjetničkoj komori da odluči.

'Dijete preuzimam kao paket'

- U Centru za socijalnu skrb artikulirano smo razlagali zašto je štetno da se Severinin i Milanov sin pojavljuje u medijima. Atmosfera nije bila nježna i poticajna. Popović nije imao dojam da one čuju ono što on ima za reći. Na metar od sobe sjedio je zaštitar. Ako netko remeti javni red i mir valjda bi reagirao. Da je bilo snimanja, zar ne bi pozvale zaštitara? Nije nam bilo lijepo i ugodno, ali nisu nas ni upozorile - kaže Matijević Vrsaljko. Dodala je da nitko ne želi da Aleksandar završi poput Brenina sina, kojega su oteli, ni da dječak ide u vrtić sa zaštitarom. Popović je izjavio da sa Severinom komunicira isključivo SMS-ovima.

- Dijete preuzimam kao paket i vraćam ga tako nazad na adresu majke. Iz novina saznajem gdje je moj sin i s kim se druži - požalio se Popović Večernjem listu.

Milan je spavao na jahti, Severina u hotelu

Milan tvrdi da Severinu nikad nije zaprosio. Prema njegovim riječima, prekinuli su u lipnju 2011. godine. Severina je njihova sina Aleksandra rodila u veljači 2012. godine. Dok su bili na Brijunima, on je, tvrdi, spavao na brodu, a Severina u hotelu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu