Obavijesti

Show

Komentari 1

Posebna poslastica: Massimo i klapa Cambi na Bundekfestu

Posebna poslastica: Massimo i klapa Cambi na Bundekfestu
3

RADUJU SE ZAGREBAČKOJ PUBLICI Posjetitelje očekuje zabavni, edukativni i gastro sadržaji, a klapa Cambi će zajedno sa Massimom nastupiti u nedjelju 28. 9.

VIDEO

Počeo je Bundekfest koji je ove godine otvorio svoje najljepše i najveće izdanje. Posjetitelje očekuje zabavni, edukativni i gastro sadržaji, a klapa Cambi će zajedno sa Massimom nastupiti 28. 9. od 21 h.

U nedjelju će na Bundeku zapjevati jedna od najboljih hrvatskih klapa Cambi, kojoj je prošlogodišnji nastup ostao u lijepom sjećanju.

- Radujem se novom nastupu na Bundeku. Lani nas je tamo dočekalo preko 10.000 ljudi, bio je to rock klapski koncert. Ove godine s nama istu pozornicu dijeli Massimo koji je uveličao ovogodišnji koncert klape Cambi u Domu sportova. Massima jako cijenimo, a usudim se reći da je jednako profinjen na pop glazbenoj sceni solo izvođača, koliko i klapa Cambi slovi kao klapa s posebnim štihom, pjesmama i izvedbama. Naravno, ovim komplimentiram Massimu. Radujem se susretu sa Massimom, zagrebačkoj publici, otvorenoj sceni i novim pjesmama koje donosimo u odnosu na lani. Vidimo se 28.09. - rekao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Massimov niz hitova je odlična pozivnica da posjetitelji dođu na Bundekfest.

- Zagreb osjećam kao svoj grad. U njemu sam proživio najljepše godine, a i dalje mu se vraćam jer tu je moj dom. Jasno da ćemo moj bend i ja dati sve od sebe kako bi tu ljubav osjetila i publika na Bundeku. Potrudit ćemo se da tu nedjelju publika pjeva u glas s nama i siguran sam da ćemo se svi jako dobro provesti - rekao je Massimo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin