Obavijesti

Show

Komentari 21

Posjetio ih punih ruku: Djedica poklonima obradovao dječake

Posjetio ih punih ruku: Djedica poklonima obradovao dječake
5

Stigle su vreće pisama koje su se dojmile Djeda Mraza. Sva je pisma pročitao, no morao je odabrati njih nekoliko. Svidjele su mu se želje za skromnim darovima

VIDEO

Nismo vilenjaci, ali smo zato kao pomoćnici Djeda Mraza napunili cijeli prtljažnik Mitsubishija darovima. Vozili smo se prema Karlovcu kao na saonicama kako bismo što prije pokupili zaposlenog Djedicu.

S velikim osmijehom nas je čekao na Ininoj benzinskoj crpki.

- Ho, ho, ho, nadam se da ste i vi ove godine bili dobri - rekao nam je čim smo stigli. Samo smo potvrdno klimali glavama: ‘Pa Djede, nećemo sad o nama. Čeka nas puno posla, a ti ni sobove nisi poveo sa sobom’.

Ulogu Djeda Mraza bez razmišljanja je preuzeo glumac Dušan Bućan.

Iako nema trbuščić, odijelo mu je stajalo kao saliveno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 02:54

Djedicu se dojmilo pismo dječaka

- Uf, što sam stegnuo ovaj remen. A i naočale su pun pogodak - rekao je. Djedica je svojim šalama nasmijao cijelu crpku, a nakon što je uzeo još nekoliko poklona, morao je natočiti gorivo. Djed Mraz s tim nema puno iskustva pa ga je malo zbunio veliki izbor goriva.

- Hm, u sobove ide zob, a u automobile? Eci, peci, pec. Ok, dizel neka bude. Daj odmah pet rezervoara - mrmljao je dok je točio. Djedicu su malo omeli i radnici Čistoće na biciklima. Čini se da su ga podsjetili na njegove saonice koje su ostale na Sjevernom polu.

- Dečki, mogu se provozati. Hej, jer vi znate tko sam ja - vikao je za njima. Plemenit kakav je podijelio je i nekoliko poklona djeci koja su se s roditeljima našla u blizini.

- Hajde, Djedice, moramo se požuriti, Joško (8) i Julijan (9) nas sigurno nestrpljivo čekaju - rekli smo mu.

Naime, u redakciju su stigle vreće pisama koje su se dojmile Djeda Mraza . Sva je pisma pročitao, no među mnogima je morao odabrati samo njih nekoliko. Svidjele su mu se želje za skromnim darovima i poželio je razveseliti sve koji tvrde da su bili dobri. Ponosi se svakim pismom u kojemu čitatelji pišu o svojim dobrim djelima.

Među njima je bila i majka Brankica Jakin čiji su sinovi iz svojih kasica izvadili novac za pomoć bolesnoj djevojčici iako su ga skupljali za Lego kocke.

- Nikad nismo ništa osvojili, hvala vam od srca. Djeca će skakati od sreće. Evo, sva se tresem od uzbuđenja - rekla nam je Brankica u jednom dahu kad smo je obavijestili da Djedica dolazi upravo na njihovu adresu.

Čim su ugledali Djeda Mraza, Joško (8) i Julijan (9) potrčali su mu u zagrljaj. Mama Brankica napisala je Djedici pismo zbog kojeg se 'rastopio'. U dom obitelji Jakin u Karlovcu došao je punih ruku darova. Zbog sreće svojih dječaka mama je jedva zadržavala suze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao