Show

Komentari 16

Posvojio kćeri pa ih 'popravio': Operirao im grudi, lice i guzu...

Posvojio kćeri pa ih 'popravio': Operirao im grudi, lice i guzu...

Charm i Britanni posvojene su sestre, a njihov otac, plastični kirurg Michael Niccol odlučio ih je malo 'popraviti'. Operacije su počele kad su imale 18 godina...

Jedna neobična priča o plastičnim operacijama stiže iz Sjedinjenih Američkih Država. Riječ je o američkom plastičnom kirurgu Michaelu Niccolu koji je posvojio dvije kćeri Charm i Britanni, a onda ih odlučio 'popraviti'. Charm je počeo sređivati već s deset godina jer joj se nije svidio pupak, a danas su ove dvije sestre redovne klijentice svojega oca. 

Britanni je grudi operirala već sa 18 godina, dok je Charm čekala da napuni 25. Osim grudi, djevojke su korigirale noseve, jagodice, a čak su povećale i stražnjice. 

- Kad sam završila srednju školu, tata mi je rekao da ima poklon iznenađenja za mene. Već sutradan mi je povećao grudi - ispričala je Britanni te dodala kako je odrasla u okruženju gdje je estetska kirurgija sasvim normalna stvar. 

- Odrasle smo u Oragne Countyju i kad vidiš koliko ljudi se odlučuje na plastične operacije, ne čini se to kao neka velika stvar - izjavila je Britanni kojoj su svi prijatelji pohvalili veličinu grudi. 

- Nisam htjela imati prevelike grudi i mislim da je ovo savršena veličina. Toliko su dobro napravljene da izgledaju prirodno - komentirala je Britanni te dodala kako su je mnogi ispitivali zar joj nije čudno da joj otac operira grudi.

- Nije čudno jer me gledao golu kad sam bila djevojčica. Uostalom, on se toliko grudi nagleda godišnje, da je to njemu kao na traci - dodala je.

Obje sestre se redovno podvrgnu tretmanima botoksa kako bi smanjile bore. 

- Svaki mjesec nešto radimo s kožom. Mislim da je botoks bitan jer smanjuje nastanak bora, a ubrizgavam ga i u pazuhe da se manje znojim - objasnila je Charm. I dok ih njihov otac s radošću operira, majka Penny protivi se operacijama. 

- Mislim da je pogrešno dozvoljavati im da operiraju sve što im se ne sviđa. Bojim se da će postati ovisne o kirurgiji - komentirala je mama, dok se Michael ne osjeća nimalo odgovorno za njihovu 'ovisnost'. 

- Ja nisam direktno utjecao na njih, ali činjenica je da su odrasle u takvom okruženju gdje su takve stvari potpuno normalne - zaključio je plastični kirurg. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci