Obavijesti

Show

Komentari 108

Potpuno su prirodne: Gđe Vida, Rakitić i Kovačić bez šminke...

Potpuno su prirodne: Gđe Vida, Rakitić i Kovačić bez šminke...
6

KAO LUTKE Ljepotice ne skrivaju svoje mane i ne srame se objaviti fotografije na kojima nemaju make-up. Naše wagsice nikad ne pretjeruju sa šminkom, uvijek je doziraju...

VIDEO

Često se kaže da šminka čini ženinu svakodnevicu, ali to nije baš tako kad su u pitanju supruge naših nogometnih reprezentativaca. Naše su wagsice lijepe i bez šminke i to ponosno pokazuju na profilima svojih društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog Intera Marcelo Brozović (25) vjenčao se sa Silvijom (24) u prosincu 2016., a već iduće godine dobili su kćerkicu Auroru. Silvija s obožavateljima često dijeli fotografije obitelji na okupu, ali se voli i pohvaliti istesanom linijom nakon porođaja i prirodnom ljepotom.

- Lijepo nam je. Privukla me je izgledom, ali i ne samo time. Stvarno je pametna i očaran sam njome. Ona je moj život - rekao je nogometaš o supruzi. Obožavatelji za Silviju kažu da nije uobičajena wagsica kojoj je najvažnije da ima lijepu odjeću i šminku nego doista voli obiteljske obveze i majčinsku ulogu. Marcela je bodrila i s tribina u Rusiji u koju je stigla s malenom Aurorom.

- Moja malena princeza je najbolja. Skupa navijamo za tatin prolazak dalje - rekla je.

Obitelj na prvome mjestu

Silvija ne skriva kako najviše uživa u krugu obitelji. Ne šminka se previše pa lice pokazuje onakvo kako uistinu jest.

Silvija Brozović voli se pohvaliti na društvenim mrežama istesanim tijelom nakon rođenja kćeri aurore i prirodnom ljepotom.

Pažnju na društvenim mrežama plijene i Izabel Kovačić (25), Franka Batelić (26), Ivana Vida (24) te Rakitićeva Raquel (28).

U Izabel Kovačić uprte su oči gdje god da se pojavi. Razlog nije samo profinjen stil odijevanja ili njegovana kosa nego i prirodno lice, što primjećuju i njezini obožavatelji.

- Dosad sam na većinu žena nogometaša gledala kao da su voštane figure, sve umjetne i plastične, ali ove naše su zaista prirodno lijepe. Izabel nam je najbolji primjer toga - bio je jedan od komentara. Suprugu Matea Kovačića (24) često uspoređuju s pjevačicom Beyonce i Shakirom zbog kovrčave kose. Pjevačica Franka Batelić, koja se prije nekoliko tjedana vjenčala za hrvatskog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluku (32), često objavljuje fotografije na kojima je našminkana zbog raznih snimanja. Ipak, na njezinu profilu može se naći i fotografija na kojoj se vidi koliko je uistinu prirodno lijepa.

- Franka je tako predivna osoba, osvaja divnom energijom i jednostavnošću. Talentirana i topla. Drago mi je da nije jedna od onih kojima se srame objaviti selfie bez šminke - poručili su joj obožavatelji. Novopečeni bračni par trenutačno boravi u Moskvi, a na medeni mjesec nisu stigli zbog Vedranovih obveza s klubom. Koliko je lijepa Ivana Vida, supruga Domagoja Vide (29), pokazuje da posjeduje četiri lente kao dostignuća na izborima ljepote: prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije i Kraljica Hrvatske.

- Zauvijek misica i najzgodnija supruga naših nogometaša - neki su od laskavih komentara Ivaninih pratiteljica. Na slikama se rijetko kad nasmije, ali se zato ne boji pokazati lice bez šminke. Prirodna ljepotica je i Rakitićeva Raquel koja se vrlo brzo vratila u odličnu formu nakon oba porođaja. Voli se lijepo odijevati i uvijek je u trendu, ali je teško pronaći sliku na kojoj nema “make-up”. Suprugu Ivanu (30) bila je najveća potpora na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Uspoređuju je sa slavnima

Zbog njegovane kose joj kažu da je ista Beyonce i Shakira. Voli modu, a plijeni svačiju pažnju gdje god da se pojavi.

Netipična fotografija

Ivana Vida se na fotografijama rijetko smije pa se svi oduševe kad objavi takvu sliku. Ne boji se pokazati lice bez šminke.

Lijepa bez šminke

Zbog stalnih snimanja Franka je uvijek dotjerana i našminkana. Ne krije kako joj je najdraže kada može biti prirodna.

Nikad ne pretjeruje

Rakitićeva Raquel brine se da je uvijek našminkana, čak i kada je u krugu obitelji. Ipak, pazi da nikad ne pretjera.

VIDI OVO: 5 stvari koje muškarci ne primjećuju za vrijeme seksa.

VIDI OVO! Ovih šest modnih pravila svaka princeza treba slijediti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...