Show

Komentari 2

Potukla se s dečkom pa su se proširile fotke krvavog kreveta

Potukla se s dečkom pa su se proširile fotke krvavog kreveta

To nije moja krv i nitko me nije udario lampom u glavu. Možete li sad svi prestati?, napisao je dečko voditeljice Lewis Burton te je potvrdio da i dalje voli Caroline...

Britanska voditeljica Caroline Flack (39) posvađala se s dečkom, tenisačem Lewisom Burtonom (27), pa sad o njihovom obračunu priča cijela Velika Britanija. Caroline su nakon fizičkog okršaja uhitili. Ispred njezine kuće došlo je šest policijskih automobila, nakon što je policija rekla kako su je pozvali zbog nemira u kući.

Caroline je, kako piše Mirror, navodno udarila Lewisa lampom, a sebi je slučajno izrezala ruku zbog čega je morala primiti liječničku pomoć.

Internetom su se proširile fotografije krvavog kreveta voditeljice te se nagađalo čija je krv. O cijelom incidentu Caroline se nije oglasila.

- Rekli su mu da ne smijem objavljivati ništa na društvenim mrežama, ali vam moram čestitati Božić - napisala je Caroline, dok je Lewis komentirao skandal.

- To nije moja krv i nitko me nije udario lampom u glavu. Možete li sad svi prestati? - napisao je Burton te je potvrdio da i dalje voli Caroline.

- Volim tu curu više od ičega. Nitko ne zna što se dogodilo i što se događa. Ona je je*eno bezopasna i najbolja osoba koju sam upoznao - dodao je. 

Inače, uskoro kreće nova sezona britanskog reality showa 'Love Island', a Caroline ovoga puta neće biti voditeljica, iako je od te uloge dobivala 10 milijuna kuna godišnje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci