Show

Komentari 22

Poznate ljepotice na revijama treće večeri Bipa Fashion hr-a

Poznate ljepotice na revijama treće večeri Bipa Fashion hr-a

Vanja Mamić na modnu reviju povela je kćer Ninu. Sjedile su u prvom redu i družile se Indirom, Anom Begić Tahiri i Ivanom Šundov. Revije nije propustila ni A. Kovač

Na trećoj večeri BIPA Fashion.hr-a nove kolekcije predstavilo je sedam hrvatskih dizajnera. 

Program je otvorila Martina Felja, čiju su ženstvenu kolekciju nosile njezine klijentice, a ne profesionalne manekenke. Slijedila ju je Hedra by Ana Jagić koja je predstavila asimetrične krojeve u neutralnim bojama, sivoj, crnoj, bijeloj i smeđoj uz poneki narančasti detalj. 

U kolekciji Ane Bogdan ističu se detalji poput resica, zatvarača i kubističkih ilustracija. Vesnu Sposu inspirirale su šezdesete godine prošlog stoljeća. Njezine večernje haljine i vjenčanice prepune su perlica, a reviju je otvorila pjesma "Diamonds Are Forever".

Kolekciju Kralj&Krajina glazbeno je pratio gudački kvartet. Sjajni materijali u bijeloj, sivoj i crnoj boji tvorili su uglavnom tvrde linije odjeće. Inspiracija za Obekei bile su devedesete, točnije Nirvana. Bilo je trapera, patchworka i ruksaka. 

Posljednji je bio Krie Design, inspiriran ljetnim glazbenim festivalima. Muški i ženski modeli nosili su boho odjeću s gumenim čizmama i mokrom kosom. Ženskom dijelu publike posebno su se svidjeli muški modeli koji su pistom prošetali goli do pasa uz pjesmu 'Light My Fire' od Doorsa te Azrin 'Fafafa'. 

Indira Levak rekla je kako je došla podržati dizajnericu Kristinu Burju, odnosno Krie Design, čija je ambasadorica.

 - Ona mi radi sve kostime za The Voice i usko surađujemo. Ovaj put nisam prije revije vidjela što je pripremila. Donijela nam je malo Woodstocka, to je bilo odlično - rekla je Indira nakon revije. Osim nje, Krie Design došle su vidjeti i Ana Miščević, Tea Ivana Marić i Tea Blažević. Anica Kovač došla je vidjeti Vesnu Sposu upravo u njezinoj haljini.

 - U posljednje vrijeme volim lepršave stvari koje Vesna radi - rekla je Anica.

Najčitaniji članci