Obavijesti

Show

Komentari 600

Pobjednik Big Brothera 2015. i dobitnik 100.000 eura je Darko

Pobjednik Big Brothera 2015. i dobitnik 100.000 eura je Darko
11

Superfinalisti su se prvo oprostili od Barbare. Nakon nje izašao je Ervin, a između posljednja dva natjecatelja publika je za pobjednika showa odabrala Darka

VIDEO

Kada su ostali sami u dvorištu, Darko i Goran morali su se zamrznuti, a tada su ih posjetili, prvo Darkov brat, a onda i Goranova Lejla. I Lejla i Darkov brat uputili su svojim favoritima riječi podrške. Ubrzo nakon toga došlo je vrijeme da se show privede kraju te da saznamo tko je osvajač glavne nagrade od 100.000 eura.

- Pobjednik Big Brothera 2015. godine je Darko - proglasila je Antonija pobjednika.

Superfinalisti su se zagrlili, a Makedonac Darko Spejko Petkovski je briznuo u plač. Veliki Brat tada je izbacio Gorana iz BB kuće i obratio se Darku.

Screenshot

- Ti si ostao posljednji. Počeo si tiho i osvajao si simpatije sustanara i publike munjevito. Tvoje kvalitete dovele su te do ovog trenutka, Srušio si sve barijere i pokazao si da možeš ostati svoj i dosljedan. Čestitam ti, ti si pobjednik regionalnog Velikog Brata 2015. - rekao je Veliki Brat Darku.

- Ne mogu riječima opisati osjećaje - rekao je Darko Antoniji i Skyu nakon izlaska i priznao da nije mogao sakriti suze.

Oni su mu tada predali glavnu nagradu, a pobjedniku su dotrčali čestitati svi bivši stanari kuće Velikog Brata.

Goran: Nisam očekivao pobjedu

- Narod odlučuje i narod je pobjednik - odgovorio je Goran Antoniji zašto je pobijedio Darko, a ne on i dodao da mu je bilo prilično teško u showu, ali da se s puno iskrenosti sve može.

Screenshot

Kaže da je izdržao uz svoju ljubav koju nosi prema Lejli i narodu.

Ervin je drugi napustio superfinale: Ne pamtim loše stvari

Ervin je drugi napustio kuću Velikog Brata. Antonija ga je obavijestila da je u trenutku izbacivanja imao najmanji broj glasova publike i pozvala ga da se pridruži njoj i Skyu izvan Kuće.

- Ja bih prije svega pozdravio vas voditelje, publiku i gledatelje pred malim ekranima. Zahvaljujem se svima - rekao je odmah na početku.

Screenshot

Ervin je opet ponovio da mu jako puno znači što su svi o njemu lijepo pričali.

- Bilo mi je preteško biti bez mame toliko dugo. Vidjet ćemo se sutra ili prekosutra i to mi jako puno znači. Imam jedno pozitivno razmišljanje i držao sam se dobro u showu. Bilo je više dobrih stvari, na one loše nećemo se vraćati. Ovo je jedna predivna uspomena i noć i ovo će mi puno značiti u nastavku života - kazao je.

Anton: Sada mi je još teže u životu nego prije BB-a

Sky je u BB kući pričao s bivšim stanarima. Zorica mu je rekla da se vratila 'u normalu' već nakon pola sata izvan showa, a Mirjana je donijela poklone za superfinaliste i Zoricu.

Darku je donijela bočicu za napitke, Goranu igračku za njegovog psa, Zorici sodu bikarbonu, Barbari i Tini silikon, a Ervinu vazelin jer pretpostavlja da će ga sada cure napadati i više nego ranije.

Ivona je rekla da joj se mišljenje o stanarima i showu dosta promijenilo nakon izlaska te da se družila s Branislavom nakon izlaska.

Anton je rekao da je Goranov cijeli nastup u showu laž.

- Pa ja sam s njim četiri puta razgovarao i on me četiri puta lagao - rekao je.

Otkrio je i da mu je sada u životu gore nego prije showa jer zbog ugovora ne smije nikome reći koliko je zaradio u showu.

- Svi misle da sam sada 'pun ko brod', a ja ni lipe nemam - potužio se.

Barbara je prva ispala u superfinalu

U superfinalu prva je BB kuću napustila Barbara Šegetin. Kao i obično, lošu vijest joj je priopćila Antonija Blaće, koja se već 'specijalizirala' za izbacivanje ljudi iz showa.

Barbara je imala najmanji broj glasova publike u trenutku izbacivanja.

U kući se pozdravila i izgrlila sa svima prije izlaska, a po izlasku je dobila veliki pljesak publike. Na licu joj se vidjelo da joj je ovo bio jako emotivan trenutak.

Screenshot

- Hvala svima i divnoj publici koja je ovdje i pred malim ekranima. Osjećam se odlično. Nema veze što sam sad ispala, u Kući imam još dva favorita, Darka i Ervina i nadam se da će jedan od njih pobijediti - rekla je odmah na početku razgovora sa Skyem i Antonijom.

Rekla je i da je svaki zadatak shvatila jako profesionalno.

- Kad sam vidjela koju točku trebamo raditi, antitalent sam za sport, mislila sam da ja to ne mogu odraditi, ali odlučila sam to sve shvatiti ozbiljno i odraditi zadatak. Bila sam i dosta nervozna i maltretirala sam Ervina. On je jedan divan dečko i on mi je sada glavni favorit. Nisam ja nikad rekla da on nije dovoljno dobar za mene, ali ja volim nešto dominantnije muškarce, a on je dosta blag. Radije bih ga uz sebe imala kao prijatelja - prokomentirala je svoj plesni zadatak i odnos s Ervinom.

Rekla je i da će se i dalje družiti sa Zoricom za koju je rekla da je jedna čvrsta i pozitivna žena. Najteži moment boravka u Kući bio joj je incident s Goranom u prvom tjednu boravka u showu.

- Bila je stvarno ružna situacija, ali poslije smo to izgladili. Zaista mi je bilo teško. Kada mi netko uvrijedi osobu kao što je moj otac bilo mi je izuzetno teško to čuti. Ne želim sada u detalje, ali izgovorio je jako ružne stvari - rekla je.

Veliki Brat stanarima priredio iznenađenje u dvorištu

Odmah na početku Veliki Brat pozvao je superfinaliste u dvorište BB kuće. Stanari su se oduševili kada su vidjeli da ih je dočekala okićena jelka te da je je sve uređeno s lampicama i lampionima.

Natjecatelji su tada imali priliku vidjeti presjek svojeg boravka u showu, što je svakog od njih emotivno dirnulo.

Nakon što smo vidjeli superfinaliste, Antonija i Sky dočekali su sve bivše stanare i poslali ih u jednu posebnu prostoriju u kući Velikog Brata.

Twitter

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 600
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'