Obavijesti

Show

Komentari 147

Jozefina ispala iz natjecanja: Mirjana nam je svima 'pila krv'

Jozefina ispala iz natjecanja: Mirjana nam je svima 'pila krv'
16

Jozefina Išaretović iz Sesveta ispala je iz daljnjeg natjecanja. Ona je, zajedno s Đorđem, u Kuću ušla prije 14 dana. Od stanara, najviše ju je nervirala Mirjana

VIDEO

Stanari na vrlo dramatičan način moraju nominirati druge stanare. Osim što to čine uživo, pred gledateljima i pred stanarima, moraju spaliti fotografije osobe koju su nominirali.

Goran, Zorica i Mirjana skupili su najviše glasova na nominacijama te su odlukom Velikog Brata dobili imunitet.

Đorđe, Barbara, Rade, Rada, Mika i Giba, Ervin, Tina su nominirani.

Iz Kuće izašla je Jozefina nakon 14 dana natjecanja

- Odmah sam se navikla na kamere. Najviše me nervirala Mirjana, svima je popila krv. Ona je poseban slučaj, rekla je Jozefina nakon izlaska iz Kuće.

- Zorica i Goran su priča za sebe, ne bi se htjela miješati - rekla je.

Darko je Velikog Brata prije nekoliko dana zamolio da mu donese lančić koji želi pokloniti Tini . Kada su oboje bili u ispovjedaonici, Darko joj je poručio da će ju taj lančić čuvati od negativne energije. Ona mu se zahvalili i zagrlili su se.

Prije toga, Stefani je također bila pozvana u ispovjedaonicu gdje joj je Veliki Brat ponovio pravila kojih se mora držati kako bi ostala u Kući. Ona se ne natječe za glavnu nagradu, a bit će izbačena iz Kuće kada stanari to odluče. Oni će, naime, svakoga petka reći hoće li ili neće da Stefani ostane idućih tjedan dana. Stefani smije nominirati druge stanare svaki tjedan.

VIDEO

Njen razgovor s Velikim Bratom čuli su svi drugi stanari. Stefani je otkrila da se u Big Brother vratila jer 'nema prebijene pare' i vani je hladno, a doma joj je dosadno. Kaže da joj je bilo žao Zorice pa joj se htjela pridružiti.

Zoričin muž i Goranova zaručnica pridružili su se voditeljima na pozornici ispred kuće na Košutnjaku.

- Prilaze mi ljudi na ulici i govore mi da neka Zorica ostane dosljedna sebi. Sada je na prekretnici pa je pokazala slabosti, rekao je Zoričin muž Sima , koji za sebe kaže da nije pozitivan, nego samo realan. Simo je dobio priliku ući u Kuću, no samo u ispovjedaonicu iz koje se obratio svojoj supruzi.

- Sjeti se kako si nastavila na još jednom mjestu. Imaš punu podršku nas i ljudi, ne obraćaj pažnju na nikoga, nema odustajanja - rekao joj je Simo, a Zorica je viknula: 'Živote moj!'.

Goranova zaručnica Lejla kaže da su joj najdraži trenuci iz showa bili kada su Zorica i Goran bili nakratko prijatelji. Lejla smatra da je Zorica uspjela na svoju stranu pridobiti gotovo sve stanare Kuće.

VIDEO

Večeras ispadanje prijeti nominiranim stanarima, Zorici, Goranu, Mirjani, Jozefini i Đorđu.

Ovaj tjedan obilježio je tjedni zadatak u sklopu kojeg su stanari vodili emisije na Big Brother radiju. Zadatak su obavili uspješno te im je dodijeljen srednji budžet.

Tina i Darko navodno su 'zahladili' odnose, a Zorica i Goran svađali su se i mirili iz dana u dan, a u zadnjih nekoliko dana su 'na ratnoj nozi'. U kuću je nemir ponovno unijela Stefani Banić koja se vratila u Kuću nakon 17 dana provedenih 'na slobodi'.

Stanari će večeras jedno pred drugim morati reći koga nominiraju pa će tako mnogi saznati ono što do sada nisu znali jedni o drugima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge