Obavijesti

Show

Komentari 34

Pred nama su još samo dvije emisije audicija za 'The Voice'

Pred nama su još samo dvije emisije audicija za 'The Voice'
3

U NEZAVIDNOM POLOŽAJU Nakon treće emisije audicija, najbrojniji je Indirin tim s osmero kandidata, dok su Jacques, Tony i Ivan odabrali po sedmero natjecatelja

VIDEO

Mentori showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak sve su bliže popunjavanju timova u koje biraju po 12 pjevača. Nakon treće emisije audicija, najbrojniji je Indirin tim s osmero kandidata, dok su Jacques, Tony i Ivan dosad odabrali po sedmero natjecatelja. 

Mentori su u nezavidnom položaju, jer polako moraju kalkulirati oko odabira preostalih kandidata koji će ući u drugu fazu natjecanja – dvoboje. Naime, moraju paziti da u timu nemaju natjecatelje istih, odnosno sličnih glasova. Isto tako, već sad stvaraju predodžbu o tome kako ih žanrovski spajati u duete u kojima će se svi kandidati moći pokazati u punom svjetlu. Mentori, naime, u nadolazećoj fazi showa – dvobojima – spajaju svojih 12 natjecatelja u 6 dueta. Natjecatelje pripremaju za izvedbu dueta, a nakon izvedbe odlučuju koji nastavlja natjecanje. 

Mentori će svoje kandidate poučavati sa svojim savjetnicima. Podsjetimo, Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku u radu s kandidatima pomagat će pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.

Koliko god je sjajna činjenica da su svi natjecatelji podjednako dobri, mentorima to u ovoj fazi natjecanja sve više otežava odluku i zaista nijanse odlučuju o tome tko će dospjeti u njihove timove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prilog tomu govore i sjajni momenti treće emisije audicija kad smo mogli vidjeti možda najbrže istodobno okretanje svih mentora do sada. Tu su mentori morali pokazati svu svoju kreativnost i talent za osvajanje kandidata. Jacques je odlučio zapjevati kandidatu, Indira ih je uvjeravala u pobjedu ako nju odaberu, Tony je ustao sa svog mentorskog stolca i rekao da se ne vraća ako kandidat ne odabere njega, a Ivan se rasplesao.

Tko će se još od natjecatelja uspjeti izboriti za svoje mjesto u jednom od četiri sjajna tima i možda natjerati mentore da još jednom pokažu osvajačke vještine, saznat ćemo u subotu, 7. veljače na 1. programu HTV-a od 20.10 h.

Podsjećamo, u ovom showu najbitniji je glas. Tijekom audicija mentori natjecatelje ne mogu vidjeti, već samo čuti. Sjede u poznatim crvenim stolcima kandidatima okrenuti leđima i mogu ih procijeniti samo na temelju njihova glasa i interpretacije. Ako žele nekog kandidata u svom timu, prije nego što nastup završi trebaju pritisnuti tipku "Moj glas". Tada se stolac okreće prema pjevaču. Ako se okrene više mentora, kandidat mora odabrati s kime od njih želi ići u idući krug natjecanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'