Show

Komentari 23

Predivna Hrvatica u borbi je za titulu Miss Francuske: 'Pripreme su zahtjevne i fizički naporne...'

Predivna Hrvatica u borbi je za titulu Miss Francuske: 'Pripreme su zahtjevne i fizički naporne...'

Ona je rođena u Lilleu, ali je od roditelja Riječana, majke Sanje i oca Hrvoja koji su svoje djetinjstvo, školovanje i mladost proveli u Hrvatskoj odgajana u hrvatskom duhu, njegujući svoj materinski jezik, kulturu i običaje rodnoga kraja svojih roditelja

U Caenu, glavnom središtu Normandije, regije na zapadnoj obali Francuske, danas će biti izbor za Miss Francuske 2022. Za zaljubljenike u modu, ljepotu i glamur, to je događaj o kojem se čita, sluša i priča danima pa čak i tjednima unaprijed.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na ovogodišnjem izboru nastupa 29 kandidatkinja koje se bore za prestižnu krunu. Jedna od lijepih, mladih i iznad svega visoko obrazovanih djevojka, je i Donatella Meden koja je koja s obitelji živi u Lilleu, gradu na sjeveru Francuske te predstavlja regiju Nord-Pas-de-Calais.

Da su Hrvatice jedne od najljepših žena u Europi dokazuje i senzualna dvadesetjednogodišnja Donatella Meden, lijepa studentica mode i luksuza na ISG- Institut Luxury Management.

Ona je rođena u Lilleu, ali je od roditelja Riječana, majke Sanje i oca Hrvoja koji su svoje djetinjstvo, školovanje i mladost proveli u Hrvatskoj odgajana u hrvatskom duhu, njegujući svoj materinski jezik, kulturu i običaje rodnoga kraja svojih roditelja. Njezina starija sestra Luane, također rođene u Rijeci. Donatella se uvijek dičila svojim podrijetlom te ga je s ponosom isticala kadgod je za to bila prilika. Ambasadorica Hrvatske  od malih nogu. Odmalena ima smisao za ples, pjesmu, glumu, općenito scenu.

Kao šesnaestogodišnja srednjoškolka počela se baviti manekenstvom, naravno ne zanemarivši školske obveze, a slučajan susret na jednom od evenata potaknuo ju je da se prijavi na regionalni izbor ljepote koji je rezultirao prvom laskavom titulom.

Ova posve prirodna, profinjena djevojka posebnog lica čak nekoliko puta godišnje dolazi na Kvarner. Posljednjih mjesec dana nalazi se na pripremama za spektakularno finale koje će uslijediti sutra, a ovom smo je prilikom pitali što pripreme jedne missice uključuju.
''Pripreme su zahtjevne i fizički naporne,a traju već mjesec dana. Uživam u svakom trenutku i radujem se velikom finalu'', ističe lijepa Donatella.

 Samo neki od kriterija, koji se uzimaju u obzir prilikom odabira djevojaka koje ulaze u Top5, a i nose zlatne bodove, su fizički izgled, elokvencija, finoća ponašanja, spontanost, prirodnost i polaganje testa iz opće kulture.

Na jednom od najvažnijih izbora ljepote u Europi s tradicijom dugom preko 100 godina sutra će se okruniti Miss Francuske 2022.godine. Pobjednice ovog prestižnog natjecanja odlaze najčešće na svjetski izbor za Miss Universe gdje kao Miss Francuske gotovo redovito ostvaruju plasman među Top15 najljepših žena svijeta, a nerijetko se njihove prve pratilje te iste godine visoko plasiraju na izboru za Miss World. 

NOVI KEREKESH SHOW SVAKE NEDJELJE: NOVONORMALNI DJED MRAZ 

Najčitaniji članci