Show

Komentari 71

Prekinuli Amar Bukvić i Ivana Hranjec: Vidjet ćemo što dalje

Prekinuli Amar Bukvić i Ivana Hranjec: Vidjet ćemo što dalje

SVI SU U ŠOKU Glumac i bivša voditeljica razlog kraja dugogodišnje veze drže za sebe, a njihovi prijatelji nadaju se pomirenju. Amar se vratio živjeti s roditeljima

Amar Bukvić (30) često je u intervjuima isticao kako mu je djevojka, Ivana Hranjec (30), najveća potpora. Ovih dana velikoj ljubavi došao je kraj.


- Prekinuli smo. Ljudi se rastaju, ponekad se i to događa. Razišli smo se na neko vrijeme, a što će biti dalje, vidjet ćemo. Ne bih govorio o detaljima - rekao nam je glumac.

Par je proteklu godinu dana živio u unajmljenom stanu. Doznajemo da je Ivana ostala u njemu, a Amar se vratio roditeljima. Njihovi prijatelji kažu kako su oboje tužni, a par ne želi otkriti što je dokrajčilo sedmogodišnju vezu. Zatečeni su njihovim prekidom i nadaju se da će se pomiriti. Amar je često govorio kako se s Ivanom savršeno slaže i kako mu ona podiže samopouzdanje. Prijateljima zato nikako nije jasno što je dovelo do prekida.


- Imam sreću što se Ivana ne bavi glumom. Ona je dašak realnosti i moj učitelj strpljivosti - rekao je prije dvije godine.


Ivanu će neki prepoznati kao bivšu voditeljicu rubrike 'Navodno' u 'Red Carpetu', a odigrala je i malu ulogu u seriji 'Zauvijek susjedi', gdje je glumila njena sestra Lucija Šesto.

Zvijezda sapunica 'Ponos Ratkajevih' i 'Najbolje godine' Ivanu je opisivao kao ženu bez koje bi mu bilo teško. 


- Imati nekog takvog u ovom svijetu kaosa je dragocjeno - govorio je zagrebački glumac.

Razumjela je njegov posao i stalna izbivanja iz kuće

Svi su se naviknuli na to da me nikad nema, posebno Ivana. Pomirila se i s tim da zbog snimanja idem leći u ranu zoru, pa imamo još manje zajedničkog vremena, opisivao je Amar vezu s Ivanom.

Najčitaniji članci