Obavijesti

Show

Komentari 109

Anđela Šimac i Lirim Kastrati su prekinuli, zajedno imaju kćer: 'Nisam mogla tako živjeti...'

Anđela Šimac i Lirim Kastrati su prekinuli, zajedno imaju kćer: 'Nisam mogla tako živjeti...'
4

Manekenka i nogometaš više se ne prate na društvenim mrežama, a Šimac nam je potvrdila da su šuškanja istinita te da više nisu zajedno

Nismo više zajedno, kratko je za 24sata potvrdila Anđela Šimac (25) da je pukla veza s nogometašem Lirimom Kastratijem (22). Sinjski model i bivši Dinamov nogometaš Lirim Kastrati u ožujku ove godine postali su roditelji djevojčice, ali u vezi nisu opstali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Ne prate se na društvenim mrežama, a Anđela nam je objasnila i zašto. 

- Pratim nekog drugog i ne vidim smisao da njega sada pratim. On je maknuo slike sa mnom - kaže nam manekenka pa pojašnjava: 

- Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život. 

Anđela je prije nekoliko mjeseci otvorila dušu i progovorila o 'paklu' koji je doživjela u privatnoj poliklinici u Poljskoj. Manekenka je stigla u bolnicu gdje su ju liječnici krenuli pripremati za porođaj. Kako s partnerom već neko vrijeme živi u Poljskoj, Anđela je odlučila roditi dijete u 'tuđoj zemlji', ali po dolasku u privatnu polikliniku shvatila je da je to bila jedna velika pogreška. 

- Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski jezik. Ta sestra mi je tri puta na tri različita mjesta uništila venu, četvrti put uspije, ali ruku poslije toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni - rekla je Anđela. Nakon isplakanih suza, na vlastitu odgovornost napustila je bolnicu i otišla u Hrvatsku.

Kastrati i Anđela ne žele krstiti dijete: 'Nismo religiozni, kad bude starija sama će izabrati'
Kastrati i Anđela ne žele krstiti dijete: 'Nismo religiozni, kad bude starija sama će izabrati'

- Samo sam jako zahvalna poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama i neće pokušavati roditi u 'lijevim' zemljama među kojima je i Poljska. I da, Hrvatska iznad svega.

Da su zajedno, počelo se šuškati u siječnju 2021. nakon što je Katrati napravio rođendanku zabavu za 15-ak ljudi, koja nije bilo u skladu s tadašnjim epidemiološkim pravilima. Video sa zabave tada je objavila Anđela, za koju se šuška da je u vezi s nogometašem Kastratijem.