Show

Komentari 13

Nakon izlaska iz crkve: Bieber je autom pregazio fotografa

Nakon izlaska iz crkve: Bieber je autom pregazio fotografa

U crkvi su ga navodno nagovarali da izdrži do kraja i nastavi turneju, ali Bieber je trebao odmor. U srijedu je nakon mise na Beverly Hillsu slučajno udario fotografa koji ga je čekao ispred

Nedavno je obožavatelje Justina Biebera (23) šokirala vijest da pjevač otkazuje ostatak svjetske turneje 'Purpose' zbog 'nepredviđenih okolnosti'. Naime, mladog pjevača u posljednje vrijeme često viđaju u crkvi.

- Ide na duhovnu obnovu. Svaki dan se druži s pastorom Carlom Lentzom - ispričali su njegovi prijatelji.

U crkvi su ga navodno nagovarali da izdrži do kraja i nastavi turneju, ali Bieber je trebao odmor. U srijedu je nakon mise na Beverly Hillsu slučajno udario fotografa koji ga je čekao ispred.

Pjevač je pomogao fotografu i ispričao se. Iako je otkazao poslovne obaveze, Justin radi na novom filmu s Davidom Hasselhoffom (65).

- Bieber je u posljednjoj sceni u filmu, iako mi je zapravo zabranjeno da išta otkrivam - rekao je glumac i redatelj Hasselhoff o komediji čiji je producent.

- On je moj dobar prijatelj i zapravo mi je radio uslugu. Dat će glas automobilu iz ‘Viteza za volanom’, zato je i pristao - rekao je Hasselhoff o Justinu (23).

Pohvalio ga je i kao odličnog glazbenika iako je Kanađanin nedavno otkazao ostatak svoje turneje i time razljutio obožavatelje.

- On je zreo i pametan momak. Samo neka gura dalje i pazi na zdravlje - kaže Hasselhoff.

Turneju je otkazao zbog zbog 'nepredviđenih okolnosti', a vijest je u ponedjeljak objavio njegov agent.

Najčitaniji članci