Obavijesti

Show

Komentari 8

Premijerno pogledajte video spot za novi singl F. Dizdara

Premijerno pogledajte video spot za novi singl F. Dizdara
1

Filipu je ovaj put bilo iznimno važno da svojoj publici ponudi pomalo pomaknutu priču ali da ih ista za vrijeme gledanja zabavi. Autor spota je sam Filip Dizdar

VIDEO

Novi video materijal iz radionice Filipa Dizdara ugledao je svjetlo dana, a radi se o video spotu za vlastiti singl „Bolje da ostaneš sama“. Filipu je ovaj put bilo iznimno važno da svojoj publici ponudi pomalo pomaknutu priču ali da ih ista za vrijeme gledanja zabavi.

Filip Dizdar kao autor ovog video spota, svoju priču smjestio je u prostore i okolicu tvornice Katran te studio Alfa filma. Snimatelj Ivica Vranjić, osim spomenutih lokacija i snimki iz zraka, sjajno je zabilježio i glumce za novi video; Anu Perduv te članove Filipovog novog pratećeg benda kojeg čine Nikola Babić - bubanj, Mislav Žabarović – gitara i Renato Balen – orgulje. Whatta bandu s kojima je Filip Dizdar prvu suradnju ostvario na nedavnoj unplugged verziji singla „Lijepa“, ovog puta su se pridružili trubadur Milan Raič te basist Matija Salmanić .

Za fizičke ozljede na Filipovom licu odgovorna je šminkerica Bianka Zugelj.

- Uvijek mi je bitno kada radim neki video spot, bilo za sebe ili nekog drugog, da taj spot bude usko povezan s pjesmom koju vizualizira te da pojača sam doživljaj, a ne da ju zasjeni. To mi je bila vodilja i kada sam stvarao scenarij za pjesmu "Bolje da ostaneš sama". Samo snimanje bilo je jako zabavno jer se svi dobro poznajemo, a udarac palicom u glavu bolio je dugo nakon snimanja! Iako je zvuk, odnosno glazba same pjesme brza i energična čime sam se vodio pri samom stvaranju scenarija, tekst je tužne tematike i govori o prekidu jedne ljubavi koja je došla u fazu u kojoj više ne postoje riječi, razlog koji ju može vratiti na staro pa je možda najbolje da svako nastavi dalje sam  – riječi su Filipa Dizdara kojima se osvrće na svoj posljednji rad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Autor teksta i glazbe pjesme „Bolje da ostaneš sama“ Filipov je veliki glazbeni uzor i član glazbenog sastava Letu Štuke, Dino Šaran, dok se za aranžman pobrinuo Zvonimir Dusper – Dus. Mastering pjesme odradio je Andrej Magistar Lončarić.

- Dobiti priliku pjevati i snimiti pjesmu jednog od svojih glazbenih uzora uistinu je nešto što meni osobno pruža veliko zadovoljstvo i sreću. Demo verziju "Bolje da ostaneš sama" čuo sam još prije dvije godine i odmah sam znao da želim tu pjesmu na svom albumu. Dino Šaran pristao mi ju je dati i nadam se da sam joj učinio pravdu.' – zahvaljuje Filip na pjesmi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...