Obavijesti

Show

Komentari 0

Preminula je Ronnie Spector, pjevala je hit 'Be My Baby'

Preminula je Ronnie Spector, pjevala je hit 'Be My Baby'
2

Bila je ispunjena ljubavlju i zahvalnošću. Njezin radosni zvuk, razigrana priroda i čarobna prisutnost ostat će u svima koji su je poznavali, čuli ili vidjeli, navela je obitelj u priopćenju

VIDEO

Pjevačica Ronnie Spector, čiji je snažan glas zaslužan za nezaboravne hitove ranih 1960-ih, uključujući "Be My Baby", "Baby, I Love You" i "Walking in the Rain", umrla je u srijedu nakon kratke borbe s rakom u dobi od 78 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Spector, rođena kao Veronica Bennett, udružila se sa svojom starijom sestrom Estelle i rođakinjom Nedrom Talley kako bi osnovala Ronettes 1957. Oni su postali jedan od najtrajnijih trija takozvane ere djevojačkih grupa, a dugo nakon raspada grupe, i njezina braka s producentom Philom Spectorom hvaljena je kao simbol umjetničke i osobne izdržljivosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila je s obitelji i u zagrljaju svog muža Jonathana - naveli su u priopćenju pa nastavili:

Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony, Waldorf Astoria, New York, USA 15 Mar 2010

- Ronnie je živjela svoj život sa sjajem u očima, hrabrim stavom, čudnim smislom za humor i osmijehom na licu. Bila je ispunjena ljubavlju i zahvalnošću. Njezin radosni zvuk, razigrana priroda i čarobna prisutnost ostat će u svima koji su je poznavali, čuli ili vidjeli.

Buduća Ronnie Spector svoj je najistaknutiji komercijalni uspjeh ostvarila rano, kada je Phil Spector potpisao ugovor s grupom 1963. Odmah su se zaljubili jedno u drugo. 'Bila sam jako zaljubljena. Ta energija mi se svaki put vrati: kad pjevam 'Be My Baby', mislim na nas u studiju', rekla je Ronnie u intervjuu 2013. godine.

Pjesma, koja je zauzela 2. mjesto na Billboardovoj ljestvici Hot 100 u listopadu 1963., dobila je drugi život kada ju je Martin Scorsese uvrstio u kriminalističku dramu "Mean Streets" iz 1973. godine. Udala se za Phila Spectora 1968.

Nekoliko mjeseci kasnije, on je objavio da odlazi u djelomičnu mirovinu.

- Nisam shvaćala da ću se morati povući zajedno s njim - rekla je Ronnie kasnije za Times i poručila: 'Da sam znala da neću pjevati, ne bih se udala za njega'. Nakon četiri godine prisilne izolacije i obiteljskog zlostavljanja, razvela se od Spectora 1972. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ronnie Spector bila je prijateljica i inspiracija umjetnicima uključujući Johna Lennona, Davida Bowieja, Brucea Springsteena, Amy Winehouse i Billyja Joela - koji je za nju napisao "Say Goodbye to Hollywood" - a njezina je karizma bila legendarna.

- Prvi put sam otišao u raj kada sam se probudio s Ronnie (kasnije Spector!) Bennett koja je spavala s osmijehom na licu. Bili smo djeca. Ne može biti bolje od toga - napisao je Keith Richards o njihovoj vezi sredinom 1960-ih u memoarima.

Rolling Stone je Ronettes upisao u Rock & Roll Hall of Fame 2007. godine. Rođena 10. kolovoza 1943., Veronica Yvette Bennett odrasla je u četvrti Washington Heights na Manhattanu, kao dijete oca irskog Amerikanca i majke polu-Indijanke, polucrnkinje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu