Show

Komentari 0

Preminuo je otac Blake Lively, glumac iz filma 'Čarobne hlače'

Preminuo je otac Blake Lively, glumac iz filma 'Čarobne hlače'

Prije nego što je postao glumac, Ernie je bio profesor engleskog jezika i književnosti, ali i kapetan američkih marinaca. Sudjelovao je i u Vijetnamskom ratu

Od komplikacija zbog srčanog zastoja u 75. godini života u Los Angelesu preminuo je glumac Ernie Lively

Naime, Ernie je svoju karijeru započeo 1975. godine u dramskoj seriji 'The Waltons', a gledatelji su ga mogli vidjeti u mnogobrojnim televizijskim serijalima, ali i filmovima poput 'Zagonetna smrt', 'Turner i Hooch', 'Air America' i dr.

Mnogi su ga zapamtili po ulozi u filmu 'Čarobne hlače' u kojem glumi oca svojoj kćeri iz stvarnog života, Blake Lively. No, Blake nije jedina koja je krenula njegovim glumačkim stopama, tu su i Eric, Robyn, Lori i Jason Lively.

Prije nego što je postao glumac, Ernie je bio profesor engleskog jezika i književnosti, ali i kapetan američkih marinaca. Sudjelovao je i u Vijetnamskom ratu. 

Problemi sa srcem javili su mu se još 2013. godine kada je imao i operaciju zahvaljujući kojoj je postao prvi čovjek koji se podvrgnuo takvoj vrsti terapije. Naime, riječ je o operativnom zahvatu koji uključuje ubrizgavanje njegovih vlastitih matičnih stanica u srce kako bi se oporavili mišići i arterije. 

Najčitaniji članci