Show

Komentari 44

Prepoznajete li Kruninu 'zlatnu djevojku' Dianu? Evo iz koje emisije vam je možda poznata

Prepoznajete li Kruninu 'zlatnu djevojku' Dianu? Evo iz koje emisije vam je možda poznata

U prvi show u kojem je sudjelovala prijavile su ju prijateljice jer Diana, kako kaže, ne gleda televiziju već dugih 20 godina. 'Kao što sam se odrekla cigareta jer sam bila ovisnik, tako sam se odrekla TV-a', otkrila je

Kandidatkinju nove sezone showa 'Ljubav je na selu', Dianu Rosandić, gledatelji su prepoznali već prilikom prvog pojavljivanja na malim ekranima. Diana se u emisiju prijavila kod farmera Krunoslava Pavlakovića, a gledateljima je poznata iz drugog jednako popularnog showa. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, u rujnu 2021. godine, Diana je sudjelovala u 'Večeri za 5 na selu'. Riječka slikarica i književnica tada je rekla da se u show prijavila kako bi pokazala svoju kreativnost u kuhanju, a tijekom tjedna u kojem se natjecala nije skrivala da želi pobjedu. No, nije ju odnijela, piše RTL.

- Dosad sam osvojila mnoge književne i likovne nagrade, ali ovaj ću tjedan pokušati osvojiti i svoju prvu kulinarsku nagradu u Večeri za 5 na selu - rekla je na samom početku pa dodala da su ju u emisiju prijavila prijateljice jer ona ne gleda televiziju već 20 godina.

- Kao što sam se odrekla cigareta jer sam bila ovisnik, tako sam se odrekla televizije jer sam vidjela da neću moći riješiti sve svoje uredničke poslove, ni napisati moje romane koje sam već imala u glavi pa sam eksperimentalno odlučila na godinu dana zapečatiti televizor sve riješim - objasnila je. 

Ipak, nakon godinu dana, kaže, nije počela gledati televiziju, a ta navika se nastavila i tako je prošlo 20 godina. Diana voli pisati i stvarati nešto novo. Književnost joj je najdraža umjetnost jer 'voli iznova stvarati nove svjetove i biti kreator u tome'. Goste u 'Večeri za 5 na selu' ugostila je u Mary's Gardenu, kućici iznad Lovrana, u kojoj pronalazi inspiraciju.

Hoće li Riječanka Diana uspjeti osvojiti srce farmera u 'Ljubav je na selu', vidjet ćemo u novim epizodama emisije.