Obavijesti

Show

Komentari 24

Prepoznajete li pjevačicu? Prije joj je glazbena škola bila mrska

Prepoznajete li pjevačicu? Prije joj je glazbena škola bila mrska
8

U vrijeme kada mi je na pamet pala ideja za pjesmu 'Nešto glasno', pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima, rekla je nedavno Remi iz Elementala

VIDEO

Ovo je učenica Mirela upisana u prvi razred muzičke škole 1986., u njezinoj dobi od šest godina. Nije ni naslućivala da će joj ta ista mrska muzička, definirati ostatak života, komentirala je svoju fotografiju na društvenoj mreži Mirela Priselac Remi (39). Pjevačica se prisjetila svoje učeničke knjižice stare 32 godine kada je išla u Osnovnu glazbenu školu Blagoje Bersa u Zagrebu. 

Njezini prijatelji komentirali su da je slatka te poput lika iz TV serije Smogovci, a neki su je zezali kako se kao 6-godišnjakinja već znala sama potpisati.

- Da, i to pisano - našalila se Remi koja je danas profesorica engleskog i španjolskog jezika i književnosti. Godine 1998. s Lukom Tralićem i Gordanom Radočajem osnovala je grupu 'Elemental' i već 20 godina je u 'vodama' hip hopa što će proslaviti.

Petar Glebov/PIXSELL

Elemental je početkom listopada objavio pjesmu 'Nešto glasno' i otkrio kako u prosincu priprema koncert u Zagrebu, a u studenom u Beogradu. 

-  U vrijeme kada mi je na pamet pala ideja za tu pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski - Kad se bojiš, ne postojiš - ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam - rekla je nedavno pjevačica. 

Pixsell

Remi, koja svoj privatni život drži podalje od javnosti, prošle se godine rastala od supruga Mire Perkovića nakon čega ju se povezivalo s glumcem Filipom Riđičkim (32). Par je prekinuo nakon nešto manje od godinu dana. 

Raskošan i velik, ali vrlo tragičan: Najslavniji brod na svijetu kreće u svoju novu plovidbu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...