Obavijesti

Show

Komentari 3

Prevarenoj Darinki Pisac je HTV dao 20.000 kuna?

Prevarenoj Darinki Pisac je HTV dao 20.000 kuna?
1

Čitatelj tvrdi da su natjecateljici iz Solina u kvizu “1 protiv 100” poništili točan odgovor i poslije joj se pokušali iskupiti uplaćivanjem 20 tisuća kuna

VIDEO

Sredinom veljače snimljena je emisija kviza “1 protiv 100” u kojoj je HTV natjecateljici Darinki Pisac iz Solina poništio 220.000 kuna osvojenog iznosa jer su pitanje na koje je znala točan odgovor stavili u krivu rubriku. Darinka nikad nije željela to komentirati. Prije nekoliko dana HTV je prikazao spornu epizodu, ali bez tog dijela. Nakon toga javio nam se čitatelj, koji želi ostati anoniman.
- HTV joj se želio iskupiti i naknadno su joj na uplatili 20.000 kuna. Ona je to prihvatila i izgubila pravo na tužbu protiv - kaže čitatelj.
- Želim svima reći kako je HTV prevario natjecateljicu Darinku Pisac. Nakon što su joj poništili točan odgovor, u dogovoru s njom snimili su novo pitanje i rekli joj da je točan odgovor pod A. Međutim, nasamarili su je i premjestili odgovor na B pa je u Split otišla razočarana i u šoku - dodaje čitatelj.
Urednik kontakt-programa Mario Sedmak u veljači nam je rekao da je emisija snimljena prema pravilima. Ovaj put bio je rječitiji: “Gospođa je netočno odgovorila na pitanje. S njom smo se dogovorili kako ćemo to riješiti na moje i njezino zadovoljstvo”.

POBUNA U KVIZOVIMA
Vladimir Vrdoljak bio je natjecatelj u kvizu “Milijunaš” u prosincu 2004. On je u javnost izašao s tvrdnjom da je u epizodi u kojoj se on pojavljuje predigra “najbrži prst” bila namještena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin