Obavijesti

Show

Komentari 21

Prijateljstvo na kušnji: Ivana je izbačena, pa i Maria želi kući

Prijateljstvo na kušnji: Ivana je izbačena, pa i Maria želi kući
23

Ne znam koji je razlog što sam izbačena. Drago mi je radi toga jer mi se ne da više sudjelovati u ovom showu i htjela bih ići kući, istaknula je razočarana Ivana

VIDEO

Nakon što su kandidati malo bolje upoznali djevojke, neke više, a neke manje, vrijeme je da odluče koju djevojku će poslati kući. Kako bi im odluka bila što lakša, imali su još jedan dan za provesti u 'kvalitetnom' druženju s djevojkama.

Dok su neki kandidati stvari prepustili majci, drugi su odlučili osmisliti zanimljivo druženje koje bi im pomoglo u odluci koju djevojku izbaciti. Tako je Igor organizirao natjecanje u kuhanju te iz showa izbacio Mariu Rosu.

Elvis je poslao mamu na druženje s djevojkama, pa odlučio kako želi da show napusti Nikolina, Adnan je eliminirao Mariu Ninu, a kod Marka se odvila prava drama, izbacio je Ivanu, a odlaskom zaprijetila i njezina najbolja prijateljica Marija.

Marko Sandalić odlučio je izdvojiti Martinu kako bi vidio neka njezina razmišljanja te ju je odveo na izlet u Samobor. Marko joj je priznao da mu se čini dosta drugačija od ostalih djevojaka, na što je Martina imala spreman odgovor.

 - Ne znam što me čini drugačijom, ali rekla bih da iskačem iz te skupine hostesa - istaknula je. Nakon šetnje, Marko i Martina otišli su na kremšnite, a razgovor nju nije odveć fascinirao.

- Svaka tema koju započnemo, uvijek završava s nekom poslovnom usporedbom. Dejtovi s tobom mi izgledaju kao poslovni sastanci - rekla je Martina Marku. 

- To njegovo stalno spominjanje posla i tema gdje uvijek isprepliće posao s ljubavi u jednom trenutku postaje iritantno - ispričala je kandidatkinja. Marko nije bio oduševljen Martininom nezainteresiranošću za njegov posao, a događaj koji je uslijedio na eliminacijama, svakako ga je šokirao.

- Cijeli tvoj životni koncept bi trebalo promijeniti, a ti to shvati kako hoćeš. Danas odlaziš ti. Jako si mi draga - rekao je Ivani te ju poslao kući. No, Ivanina eliminacija, za Mariju je značila da show napušta i ona.

- Nemam komentara. S ovom odlukom mislim da gubiš još jednu. Idem s Ivanom. Ako ide ona, idem i ja, nema šanse - zaključila je Maria i krenula za svojom prijateljicom.

- Ne znam koji je razlog što sam izbačena. Drago mi je radi toga jer mi se ne da više sudjelovati u ovom showu i htjela bih ići kući - istaknula je Ivana po završetku eliminacija, a hoće li njezino ispadanje iz showa, značiti i odlazak i njezine najbolje prijateljice, ili će se Maria možda predomisliti i vratiti, ostaje tek za doznati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega