Obavijesti

Show

Komentari 43

Prijavite se: 24sata ovoga ljeta izabrat će najseksi Hrvatice

Prijavite se: 24sata ovoga ljeta izabrat će najseksi Hrvatice
1

Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav, kaže Iris. Manekenka dodaje kako je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa

VIDEO

Kreće izbor za najseksi Hrvaticu u organizaciji fotografa Borisa Štajduhara i 24sata. Iris Volf (22), pobjednica iz 2015., kaže kako će joj ovaj izbor ostati u lijepom sjećanju.

- Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav - kaže Iris. Manekenka dodaje kako je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa, zato joj nije bio problem ponoviti pobjednički 'shooting'.

- Savjetovala bih djevojkama da budu prirodne i svoje. Nemojte se libiti biti drugačije jer u moru klonova treba se istaknuti - kaže aktualna najseksi Hrvatica. Iris u Zagrebu studira modni dizajn, a slobodno vrijeme provodi s obitelji, prijateljima te u šetnji s psima.

Njezina prethodnica, Melita Onyshenko (21), pobjednica iz 2012., kaže da joj je ovo iskustvo bilo najbolja odskočna daska.

- Imala sam 17 godina i svi su me počeli zapažati nakon osvojene titule. Nanizalo mi se puno ponuda za posao - kaže Melita. Zainteresiranim djevojkama poručuje da je, ako i ne pobijede, veliki uspjeh biti uvršten u top deset najseksi djevojaka. Ljepotica se nedavno posvetila humanitarnom radu. Beskućnicima u Zagrebu donijela je košare pune hrane, a nakon toga želi pomagati i djeci.

- To su predivni ljudi tužnih sudbina. Puno mi znače iskreni zagrljaji - kaže Melita. Ovo ljeto će suprugu, ukrajinskome milijarderu Aleksandru Onyshchenku (46), s kojim je dva mjeseca u braku, pokazati Hrvatsku.

- Nije bio na našoj obali pa jedva čeka - kaže Melita.

Ako želite kročiti putevima naših djevojaka, prijavite se putem Facebook stranice 24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina