Show

Komentari 10

Prije pet godina Romano je pobijedio u Big Brotheru: Ljubav s Marinom nije dugo potrajala

Prije pet godina Romano je pobijedio u Big Brotheru: Ljubav s Marinom nije dugo potrajala

Povodom pete obljetnice njegove pobjede u reality emisiji, prisjećamo se Romana Žorža Obilinovića i njegove lude veze s Marinom Raguž, koju je upoznao u kući Big Brothera

Prije točno 5 godina, petoligni nogometaš i samoprozvana 'legenda interneta' Romano Obilinović (41) pobijedio je u osmoj sezoni emisije 'Big Brother Hrvatska'. Sezona se zvala 'Tko će u raj?' i nakon dugog vremena kuća u kojoj se emisija snimala ponovno se vratila u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splićanin Romano trebao je osvojiti 300.000 kuna, ali je nagrada spuštena zbog nepoštivanja pravila. Tako je Romano osvojio sveukupno 183.700 kuna, a izjavio je da će novac podijeliti s Marinom Raguž (32), s kojom je u kući započeo vezu. Dio je potrošio kako bi podmirio dugove, a nakon toga odao se kocki.

Romano Obilinovic

- Kako ćemo potrošiti novac, to je naša stvar. O našem novcu brigu će voditi Marina - rekao je pri izlasku iz kuće, ali novac im nije dugo trajao, pa sada pobjednik 8. sezone više nema ni lipe. Ne čini se da ga to smeta i svoje vrijeme i novac provodi u kladionicama. 'Kralj kladionica', kako se sam zove, gotovo svaki dan objavljuje svoja predviđanja i oklade putem videa na društvenim mrežama, što mnoge zabavlja, posebno jer nerijetko griješi.

Romano Oblinovic i Marina

Marinina i Romanova veza u BB kući bila je veoma turbulentna. Ona je u kuću ušla zaručena, a kad je zaručnika Sašu Muheka prevarila s Romanom 'Žoržom' Obilinovićem, odbila je vratiti zaručnički prsten vrijedan 20.000 kuna. U showu su bili nerazdvojni, a po završetku emisije on ju je odmah upoznao s roditeljima.

Kad je izašla iz showa, prvo je skupila stvari iz stana u kojem je živjela sa Sašom. Stvari je iznosila u crnim vrećama za smeće, a Žorž ju je čekao. Marina i Saša u tajnosti su se sastajali nakon izlaska iz BB kuće. Saša joj danas ništa ne zamjera. Marina mu je tijekom susreta znala reći da joj je žao što ga je prevarila, no nisu se pokušavali pomiriti.

Romanovi roditelji bili su oduševljeni s Marinom i nadali su se kako će ga ona uspjeti smiriti. Navodno su ga oni sami uspijevali držati pod kontrolom dok nije krenuo provoditi skoro sve svoje vrijeme u obližnjim kafićima i piti.

- Romano voli popiti, pa i koju pivu više, ali nije alkoholičar i ne stvara probleme - branio ga je tata.

Neko vrijeme Marina i je bila pozitivan utjecaj na Romana, pa je umjesto pive u kafićima naručivao kavu, a usvajao je i manekenkine modne lekcije. To nije dugo trajalo, a problemi u ljubavnom gnijezdu brzo su isplivali na površinu. Ona se htjela fokusirati na svoju karijeru i otputovala je u Istanbul, dok je Žorž ostao u Splitu.

Mirili su se, prekidali, javno svađali preko društvenih mreža i to sve nekoliko puta. Nakon višestrukih prekidanja i ponovnog obnavljanja ljubavnog žara, početkom 2019. godine par je ponovno bio zajedno. Međutim, saznalo se kako nije sve išlo glatko, jer je u svibnju iste godine Obilinović dobio kaznu od 189 kuna jer je narušavao javni red i mir. Kaznu je dobio nakon što se u 22 sata derao i lupao po vratima stana. Navodno su se, prije nego što je došao u zgradu na Pujankama gdje su zajedno živjeli, teško 'zakrvili'.

Još su jednom viđeni zajedno na ljeto 2019. godine, da bi nakon toga njihova veza završila, kako se čini, po zadnji put.

Romano je od tada nastavio galamiti na društvenim mrežama i iako se ne bi ponovno prijavio u neku reality emisiju, sretan je što je imao priliku sudjelovati u Big Brotheru.

- Mogu reći da mi je pobjeda u Big Brotheru promijenila život. Radim za sportsku kladionicu, prodajem Amigo majice s natpisima koje mi preporuče obožavatelji na Instagramu te na neki način promoviram klubove, kafiće i sve one koji me zovu - izjavio je jednom prilikom.

Najčitaniji članci