Show

Komentari 42

Prije samo mjesec dana supruga Milana Borjana pjevala i slavila 40. rođendan uz Jelenu Rozgu

Prije samo mjesec dana supruga Milana Borjana pjevala i slavila 40. rođendan uz Jelenu Rozgu

Atraktivna plavuša koju zovu 'Vruća Sneki'  na slavlju je angažirala Rozgu da zabavlja uzvanike. Dobro raspoložena Snežana pjevala je s Rozgom i sve dokumentirala na svom Instagram profilu

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Katru u nedjelju zaigrala protiv Kanade. Titula najpoznatije kanadske WAGsice pripala je Snežani Borjan koja je supruga vratara Milana Borjana i nogometaša Crvene Zvezde, a Hrvati su je razbjesnili skandirajući njezino ime na stadionu.

Prije samo mjesec dana proslavila je 40. rođendan i to uz Jelenu Rozgu.

Atraktivna plavuša koju zovu 'Vruća Sneki'  na slavlju je angažirala Rozgu da zabavlja uzvanike. Dobro raspoložena Snežana pjevala je s Rozgom i sve dokumentirala na svom Instagram profilu. Angažirala je i profesionalne plesačice. 

Instagram storyje ubrzo je obrisala, ali su ih njezini pratitelji uspjeli sačuvati.

'Vruća Sneki' poznata je i po tome kako često odgovara na prozivke koje su upućene njezinom suprugu, a poznato je i kako se često svađa sa navijačima najvećeg rivala Partizana.

Prisjetimo se, Borjan je poznat po svojim kontroverznim izjavama. Milan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. 

U intervjuu za b92 izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.

- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - rekao je ranije.

Najčitaniji članci