Show

Komentari 14

Princ Charles je negirao da se raspitivao o boji kože unuka Archieja: 'To je izmišljotina!'

Princ Charles je negirao da se raspitivao o boji kože unuka Archieja: 'To je izmišljotina!'

Autor nove knjige o kraljevskoj obitelji optužio je princa Charlesa da je prije rođenja prvog sina Harryja i Meghan raspravljao o njegovoj boji kože. Međutim, prinčev glasnogovornik je sada negirao tvrdnje

Iz privatnog ureda princa Charlesa (73) negirali su tvrdnje iz nove knjige o kraljevskoj obitelji, koja navodi da je upravo on spekulirao o boji kože buduće djece princa Harryja (37) i Meghan Markle (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Američki novinar i pisac Christopher Andersen (72), u svojoj knjizi 'Braća i supruge: Privatni životi Williama, Kate, Harryja i Meghan' napisao je da je Charles rekao sporni komentar na dan Harryjevih zaruka u studenom 2017. godine.

Crop Trust charity Reception

Tvrdi da je princ tada rekao svojoj supruzi Camilli (74) da se pita kako će izgledati djeca Harryja i Meghan, na što mu je ona odgovorila 'Pa, apsolutno prekrasno, sigurna sam'.

- Mislim, kakav bi im mogao biti ten? - upitao je tada Charles, prema knjizi.

Clarence House iz privatnog ureda princa od Walesa, u ponedjeljak je odlučno porekao spomenutu verziju događaja.

- To je izmišljotina i nije vrijedna daljnjeg komentiranja - rekao je prinčev glasnogovornik.

Harry i Meghan su u svom šokantnom intervjuu s Oprah Winfrey ranije ove godine optužili člana kraljevske obitelji za rasizam.  Meghan je rekla da je, dok je bila trudna s Archiejem, neimenovani član kraljevske obitelji izrazio 'zabrinutost' o tome koliko bi njegova koža mogla biti tamna kad se rodi.

Meghan je odbila otkriti Oprah tko je poveo ovu raspravu, a Harry je dodao da nikada neće podijeliti detalje spomenutog razgovora, te da je tada bio šokiran te mu je bilo neugodno.

Global Citizen Fstival 2021

Najčitaniji članci