Obavijesti

Show

Komentari 1

Princ Charles o 'Kruni': 'Nisam onakav kakvim su me prikazali'

Princ Charles o 'Kruni': 'Nisam onakav kakvim su me prikazali'
5

Upućeni izvori tvrde da velik dio britanske kraljevske obitelji prati seriju koja prikazuje njihov život i vladavinu. Vojvotkinja Camilla jednom prilikom je rekla da je upućena u radnju serije

Netflixova popularna serija 'Kruna' prikazuje se već četiri sezone, kroz koje je princ Charles (73) prikazan kao vrlo povučen, ali i izuzetno nesiguran nasljednik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Princ Charles nije želio govoriti o seriji i mišljenje o njoj držao je za sebe, ali sada je ipak progovorio. Tijekom svog boravka u Škotskoj, kada je stigao na otvorenje parlamenta, princ Charles šalom je započeo svoj govor.

- Pozdrav svima, želim vam reći da nisam ni blizu onoga kako su me prikazali na Netflixu -  rekao je Charles te je tom izjavom odmah privukao pažnju okupljenih, piše Daily Mail.

Trenutno se snima šesta sezona serije, a peta bi uskoro trebala krenuti s prikazivanjem na malim ekranima. U trećoj i četvrtoj sezoni Charlesa glumi Josh O'Connor (32), a u narednim sezonama glumit će ga Dominic West (52).

Diana se na vjenčanju osjećala kao 'janje pred klanje': Znala je da neće biti sretna s Charlesom
Diana se na vjenčanju osjećala kao 'janje pred klanje': Znala je da neće biti sretna s Charlesom

Inače, upućeni izvori tvrde da velik dio britanske kraljevske obitelji prati seriju koja prikazuje njihov život i vladavinu. Vojvotkinja Camilla (75) jednom prilikom je rekla da je upućena u radnju serije. 

Royal visits for Wales Week

Serija je dosad pobrala brojne pozitivne reakcije filmskih kritičara, a obožavana je i među publikom.