Obavijesti

Show

Komentari 5

Princ Harry i bivša djevojka se uspješno izbjegavaju na svadbi

Princ Harry i bivša djevojka se uspješno izbjegavaju na svadbi
14

Dok je Harry bio u vezi s Chelsy ponašao se razuzdano. Često je izlazio, opijao se, partijao. Sada ga je Meghan promijenila i ozbiljan je član kraljevske obitelji koji više ne pravi skandale

VIDEO

Među više od 800 uzvanika na kraljevskom vjenčanju princeze Eugenie (28) i menadžera Jacka Brooksbanka (32) je i Chelsy Davy (32), bivša djevojka princa Harryja (34).

Princess Eugenie wedding

Britanski nasljednik se u kapelici St Georgea nije odvajao od svoje supruge Meghan Markle (37), a s Chelsy, u čijem društvu danas još nije viđen, navodno je ostao u prijateljskim odnosima. 

Princess Eugenie wedding

I bivša Harryjeva djevojka i sadašnja supruga slično su se obukle povodom vjenčanja. Obje su se odlučile za tamnoplave kombinacije, samo se Meghan odlučila za konzervativniji outfit, dok se Chelsy malo 'otkrila'.

Princess Eugenie wedding

Princa Harryja i Chelsy upoznala je upravo njegova sestrična, princeza Eugenie. Bivši par je prekinuo prije sedam godina, a posljednji su se put vidjeli u svibnju na dan njegovog vjenčanja. Tada je, kako pišu strani mediji, Davy bila vrlo nervozna dok je čekala da ceremonija počne. 

Royal wedding

Dok je Harry bio u vezi s Chelsy ponašao se razuzdano. Često je izlazio, opijao se, partijao. Sada ga je Meghan promijenila i ozbiljan je član kraljevske obitelji koji više ne pravi skandale. 

Osim Chelsy, princeza Eugenie je pozvala i još jednu Harryjevu bivšu djevojku, glumicu Cressidu Bonas (29) s kojom je Harry bio u vezi dvije godine. 

Princess Eugenie wedding

NE MOŽETE NE VIDJETI: Vjenčanica princeze Eugenie neodoljivo podsjeća na Meghaninu!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin