Show

Komentari 10

Princ Harry i Meghan zgroženi nakon što ih je kralj istjerao iz malog dvorca: 'To je sve istina!'

Princ Harry i Meghan zgroženi nakon što ih je kralj istjerao iz malog dvorca: 'To  je sve istina!'

Paru je navodno rečeno da svoje stvari uklone iz rezidencije do ljeta, a isprva im je bilo rečeno da pokupe stvari u roku od dva tjedna. Odluka je uslijedila nakon Harryjeve objave memoara

Princ Harry (38) i Meghan Markle (41) potvrdili su da ih je kralj Charles izbacio njihovog dvorca u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmore Cottageu - rekao je njihov glasnogovornik medijima.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Kraljevska rezidencija, Frogmore Cottage u Windsoru bila je njihova adresa, a navodno će se sada tamo useliti princ Andrew.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

Omid Scobie, jedan od autora biografije Harryja i Meghan, Finding Freedom, kaže da je kraljeva odluka uslijedila nakon što je Harry u siječnju objavio memoare 'Spare' u kojima je iznio detalje iz kraljevske obitelji.

Britain's King Charles visits Aboyne and Mid Deeside Community Shed, in Aboyne

Kako navode britanski mediji, Harry i Meghan su zgroženi kraljevom odlukom. Navodno im je rečeno da svoje stvari uklone iz rezidencije do ljeta, a isprva im je bilo rečeno da pokupe stvari u roku od dva tjedna.

New York: Princ Harry i Meghan posjetili vidikovac One World Observatory

Princu Harryju i Meghan navodno je, rečeno da netko drugi treba rezidenciju. Odnosi između njih i kraljevske obitelji su nikada gori, pišu strani mediji.

Najčitaniji članci