Obavijesti

Show

Komentari 22

Princ i dalje tvrdi da nije kriv, a u obranu mu stala i bivša žena

Princ i dalje tvrdi da nije kriv, a u obranu mu stala i bivša žena
5

Kraljevska obitelj i dalje negira prinčevu upletenost u bilo kakav seks-skandal, a strani mediji pišu da će Andrew na nevinost morati prisegnuti pod zakletvom

VIDEO

Bivši prijatelj princa Andrewa (54), Jeffrey Epstein (61), od optužbi da je imao maloljetne seksualne robinje branio se tvrdnjama da su djevojke bile striptizete, da su već radile kao prostitutke i da su za njega mislile da je 'zakon'. Umjesto značajne zatvorske kazne, bankar je u zatvoru proveo samo godinu i pol dana nakon što je 2007. priznao da je kriv za podvođenje maloljetnica. Zbog toga su u SAD-u četiri žrtve ponovo podigle tužbu protiv njega, a usred skandala našao se i sin kraljice Elizabete II . Djevojke tvrde da ih je Epstein 'posuđivao' svojim moćnim prijateljima i da je među njima bio i princ.

Kraljevska obitelj i dalje negira prinčevu upletenost u bilo kakav seks-skandal, a strani mediji pišu da će Andrew na nevinost morati prisegnuti pod zakletvom.

Brani ga i bivša supruga

U njegovu obranu stala je i bivša supruga Sarah Ferguson (55).

- On je najbolji muškarac na svijetu i najbolji trenutak u životu bio mi je kad sam se 1986. godine za njega udala - rekla je Sarah.

Od osuđenog pedofila Epsteina 2010. godine primila je 150.000 kuna kako bi podmirila dugove . Poslije se pravdala kako je bila očajna i da nikad “bistre“ glave ne bi uzela novac od takvog čovjeka. Iako su se ona i Andrew razveli prije 18 godina, ostali su dobri prijatelji te su i sad bili na skijanju s mlađom kćeri Eugenie (24).

Odmor su naglo prekinuli nakon što je u javnost izašlo svjedočanstvo Jeffreyjeve seksualne robinje Virginije Roberts (31). Ona tvrdi da se s princom seksala tri puta te je za to dobila 95.000 kuna. Opisala ga je kao gnjusnog muškaraca koji je uvijek bazdio po znoju . Roberts tvrdi da ju je Epstein tjerao na seks s njegovim prijateljima među kojima su bili strani državnici, predsjednici, ministri, slavni političari i poslovni ljudi. Sve detalje namjerava otkriti u knjizi koju trenutno piše.

Victorijin otac, Sky Roberts (58), dodatno je pridonio skandalu tvrdnjama da je njegova kći upoznala i kraljicu Elizabetu. Buckinghamska palača opovrgnula je te tvrdnje, a kasnije se i Sky ispravio i kazao da se njegova kćer pohvalila da je upoznala princa Andrewa za vrijeme svog posjeta Londonu.

Reuters/Pixsell

Naime, Epstein je djevojke vodio sa sobom na putovanja kako bi ga mogle seksualno zadovoljiti za vrijeme leta u privatnom avionu.

Podvodili su mu pilotkinju

Seksi seksualna robinja iz bivše Jugoslavije udovoljavala je svakoj želji investicijskog bankara Jeffreya Epsteina. Tako su britanski mediji opisali Nadiju Marčinkovu (29) koja se, navodno, seksala i s princom Andrewom.

Svjedokinja američke policije u slučaju protiv Epsteina tvrdi da je tada maloljetnu Nadiju viđala svaki put kad bi dolazila k njemu ispuniti mu seksualne fantazije te se s njom i ljubila. Navodi da se i princ seksao s njom. FBI je pokušao ispitati Marčinkovu, no ona se pozvala na Peti amandman koji kaže da nitko ne mora svjedočiti ako će ga to inkriminirati . Epstein, koji je zbog pedofilije proveo 13 mjeseci u zatvoru, kontaktirao je sve maloljetnice s kojima se seksao te im je u zamjenu za šutnju rekao kako će ih "dobro čuvati“.

Nadia nije htjela komentirati navode da ju je Epstein kupio od njezinih roditelja iz bivše Jugoslavije dok je bila maloljetna te ju je odveo u Ameriku. Djevojka tvrdi da se preziva Marčinko i da je iz Slovačke. Kaže da su njezin dobar izgled dok je bila tinejdžerica ondje prepoznali manekenski skauti. Radila je za mnoge velike modne kuće, a danas je pilotkinja, instruktorica letenja i vlasnica aviokompanije. Svojeg “bliskog“ prijatelja Epsteina u zatvoru je redovito posjećivala.

VIDEO

Odvjetnik tuži djevojke

Usred skandala našao se i ugledni američki odvjetnik i bivši profesor prava na Harvardu, Alan Dershowitz (76), koji je tužbom odlučio vratiti svoj ugled. On se ograđuje od optužbi da je spavao s Virginijom Roberts te ju je izazvao da ga tuži za silovanje.

- One lažu i ja to mogu dokazati - kaže odvjetnik i dodaje da će Roberts ići u zatvor ako podnese lažnu tužbu za silovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.