Show

Komentari 7

Princa Andrewa ispitat će FBI: 'Rekao nam je da će surađivati'

Princa Andrewa ispitat će FBI: 'Rekao nam je da će surađivati'

On je sam ponudio u priopćenju za javnost da će surađivati s policijskim organima koji istražuju zločine koje su počinili Epstein i osobe povezane s njim, kaže tužitelj te tvrdi da Andrew nije dosad surađivao s njima

Savezni tužitelji u New Yorku i FBI tražili su razgovor s britanskim princem Andrewom (59) zbog istrage vezane za financijera Jeffreyja Epsteina. 

- Južni okrug New Yorka i FBI su kontaktirali odvjetnike princa Andrewa i zatražili intervju s njim. Do danas je princ pružio nultu suranju - rekao je američki tužitelj Geoffrey Berman (60). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- On je sam ponudio u priopćenju za javnost da će surađivati s policijskim organima koji istražuju zločine koje su počinili Jeffrey Epstein i osobe koje su povezane s njim - dodaje Berman. 

FILE PHOTO: Royal Ascot

Tužitelj nije želio otkriti što točno žele saznati od princa Andrewa, iako je rekao da Epstein ne može počiniti zločine bez pomoći svojih zavjerenika. Savezni tužitelji obično ne otkrivaju koga traže za kriminalističku istragu, ali Berman je rekao da javnost u ovom slučaju ima pravo znati jer je princ Andrew javno izrazio spremnost za suradnju.

Commonwealth Day 2017

U studenom je vojvoda rekao da je spreman pomoći bilo kojoj odgovarajućoj agenciji za provođenje zakona u njihovim istragama.

Najčitaniji članci