Show

Komentari 206

Prince čeka bebu s Hrvaticom: 'Njezini me prihvaćaju. Lidiju sam upoznao u svom restoranu'

Prince čeka bebu s Hrvaticom: 'Njezini me prihvaćaju. Lidiju sam upoznao u svom restoranu'

Prince je ranije rekao kako se možda jednoga dana vrati u rodnu Nigeriju i postane kralj, no sada ga više zanima farmerski život u Hrvatskoj, gdje je upoznao svoju odabranicu. Uskoro im stiže i beba

Nigerijac Prince Wale Soniyiki (35) u Hrvatskoj živi više od devet godina, a pažnju je privukao sudjelovanjem u reality showu 'Farma'. Potječe iz kraljevske obitelji u kojoj je običaj da muškarci imaju više žena. Njegov tata (80) ima njih četiri, od kojih najmlađa ima 20 godina. No za Princea postoji samo jedna žena i jedna ljubav. U sretnoj je vezi s djevojkom Lidijom iz Kutine, a Prince govori kako nikad ranije nije upoznao nekog poput nje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vrlo je jedinstvena. Lijepa je, pametna, disciplinirana i inteligentna. Ima drugačiji karakter i mišljenje od većine ljudi. Smirena je i sve gleda na pozitivan način - rekao je Prince za 24sata o Lidiji, koju je upoznao u njegovom restoranu. 

- Došla je jesti s prijateljicom, tada smo se upoznali i razmijenili kontakte. Taj dan sam znao da je to žena za mene, svidjela mi se zbog izgleda i otvorenosti u komunikaciji, odmah smo se raspričali. Mjesec kasnije smo se prvi puta našli, šetali smo po Bundeku i razgovarali. Shvatio sam kako slično razmišljamo. Nakon šetnje smo pogledali film. Nakon te večeri smo zaključili da se sviđamo jedno drugom - ispričao nam je Nigerijac o prvim susretima sa sadašnjom djevojkom.

Prince nije ranije razmišljao o tome kako bi u Hrvatskoj mogao pronaći svoju odabranicu. 

- Ranije sam imao neke veze, koje nisu uspjele, a uz restoran sam imao sve manje vremena za vezu. Znao sam da ću nekoga upoznati, da je to samo pitanje vremena, jer sam vjerovao da mi je Hrvatska novi dom - rekao je. 

S Lidijom je u vezi dvije godine, a sa svadbom im se trenutačno ne žuri. Zajedno žive u Zagrebu već godinu dana. Njezinu obitelj upoznao je tijekom prve godine njihove veze.

- Imao sam osjećaj da me prihvaćaju i da im se sviđam. Super se slažemo, s njima provodim blagdane u Njemačkoj. Od njih sam naučio raditi sarmu, radio sam pitu od sira.. Smatra ih svojom obitelji - iskren je Prince. 

A njihova obitelj uskoro će postati bogatija za jednog člana. Nigerijac je već ranije u 'Farmi' rekao kako čekaju bebu.

- Brojimo još malo, termin je početkom veljače. Spremni smo i uzbuđeni, a najviše sretni - rekao je.

S Lidijom planira posjetiti i Afriku kada dođe dobro vrijeme za to. Priznaje kako ju je upoznao s običajima u Africi, a sve joj je bilo neobično i zanimljivo.

- Ispitivala me o mojoj obitelji. To je jedan skroz drugi svijet i ne očekuje da bih ja imao više žena, niti ja razmišljam o tome - zaključio je Prince.