Obavijesti

Show

Komentari 9

Pritisak u finalu: 'Nastao mi je kaos u glavi. Nije kako treba'

Pritisak u finalu: 'Nastao mi je kaos u glavi. Nije kako treba'
4

Posljednji kulinarski duel otkrit će hoće li splitske arhitektice ili umirovljene sestrične kući odnijeti novčanu nagradu, kuhinju i titulu najboljeg para kuhara-amatera

VIDEO

Sve je spremno za finalni kuhoboj. Dok se članovi žirija pripremaju za 'posljednju večeru' nakon koje će donijeti odluku o pobjednicama šeste sezone popularnog RTL-ovog kulinarskog showa, na 321-trg stižu gosti. Bivši natjecatelji te prijatelji i obitelj finalistica imat će čast kušati jelovnike koje su pripremile 'stare puce' RužicaBarica te 'kraljice kuhoboja' Andreja Barbara.

Za pripremu vrlo zahtjevnih i maštovitih jelovnika od čak šest sljedova, finalni parovi imat će samo 120 minuta. Finalisticama će vrijeme prebrzo curiti te tako stvarati toliko nepotreban pritisak.

Ružica će se ponovno htjeti upustiti u nemoguću misiju i napraviti sva jela sama. Članica žirija Mateja Domitrović Sabo pokušat će je odgovoriti od toga, savjetujući je da dio tereta prebaci na opušteniju sestričnu Baricu. Ali, Ružica je 'tvrd orah'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam se sjetila što sve trebam raditi, nastao mi je kaos u glavi. Treba rasporediti koja će što, moramo se dogovoriti! Joooj, Barek, prespora si - govori Ružica koja ne zna koji bi tanjur prvo odradila. Za to vrijeme kod Barice, dvije radne jedinice dalje, sve ide laganini.

- Ružica je meni šef, to sam joj rekla i prvi dan! Ja samo slušam kaj ona naređuje! I to je to, takav je dogovor - odgovara Barica dok istovremeno polagano miješa sastojke za desert. Ništa manje stresno nije niti na drugoj strani seta. Andreju i Barbaru također muči 'stara boljka'.

- Kroz cijeli show smo imale problema s organizacijom i svaki put bismo same sebi obećale da ćemo se popraviti. Uspjele smo za polufinale i bile smo presretne… Jer, ako možemo u polufinalu, onda nam u finalu to neće biti problem jer imamo više vremena i radimo na tri radne jedinice. Zdrava logika i zdrav razum nalaže da će sve biti kako treba. Ali nije tako - kažu Andrea i Barbara.

Za pobjedu svaki tanjur mora biti savršen jer čak i najmanja pogreška može biti kobna. Iskustvo protiv mladosti? Tko je novi najbolji kuharsko-amaterski par showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' otkriva finalna epizoda, večeras u 20:10 na RTL-u.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju