Obavijesti

Show

Komentari 19

Privilegirani: Zvijezde rođene sa zlatnom žlicom u ustima

Privilegirani:  Zvijezde rođene sa zlatnom žlicom u ustima
1

Postoje zvijezde koje su se morale truditi od prvog dana. Odrasli su u siromaštvu, a njihov put do uspjeha bila je borba. S druge strane, postoje i oni koji se nisu toliko mučili

VIDEO

Neosporno je da su talentirani te da su vlastitim radom došli do statusa zvijezde, ali mamini i tatini milijuni na računu sigurno su bili dobra odskočna daska.

Adam Levine

PA/Pixsell

Pjevač benda Maroon 5 ostvario je zavidnu glazbenu karijeru i stekao vojsku fanova, a pomoć njegovog oca Freda Levinea, vlasnika lanca dućana M. Frederic, svakako mu je bila dobrodošla. Osim toga Adam je dvoje kolega iz benda upoznao pohađajući prestižnu privatnu školu Brentwood.

Ariana Grande

Lijepa glumica i pjevačica zaradila je toliko da više nikada ne mora lovu žicati od dobrostojećih roditelja.Naime,  Arianin tata je direktor uspješne kompanije Ibi Designs koja ima među klijentima ima imena poput Eddieja Murphyja.

Miley Cyrus

Australians in Film Awards - California

Miley je rođena 1992. godine kada je pjesma 'Achy Breaky Heart' njenog oca zasjela na prvo mjesto Billboard ljestvice te njegovu karijeru dovela do vrhunca. 

Taylor Swift

Forbes

Swit je privilegirana kćer oca brokera koji i sam potječe iz loze tri generacije bogatih bankara. U dobi od samo 10 godina, Taylor su roditelji udovoljavali u svemu, pa tako i u želji da uspije u country glazbi zbog čega su se preselili u Nashville. U srednjoj školi, Taylor je vozila kabriolet Lexus, a u to isto vrijeme otac je kupio 'Big Machine' – izdavačku kuću s kojom je Taylor potpisala ugovor.

Kristen Stewart

Mlada glumica odrasla je u obitelji koja je oduvijek bila bliska svijetu showbizza - njen otac bio je producent u Fox-u, a njena mama scenaristica. Djetinjstvo je provela u vili vrijednoj 1,75 milijuna dolara u elitnom dijelu Hollywooda.

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel attends "New Girl" Junket - Los Angeles

Kći redatelja Caleba Deschanela, koji je bio nominiran za Oscara, i glumice Mary Jo Deschanel pohađala je prestižne privatne škole i išla na pripreme gdje je upoznala Jakea Gyllenhaala i Kate Hudson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega