Obavijesti

Show

Komentari 40

Procurila snimka koja optužuje Weinsteina: 'Bila sam u zamci'

Procurila snimka koja optužuje Weinsteina: 'Bila sam u zamci'
9

Prije njega nisam srela nikog s kim se nisam mogla nositi. Ne smijemo živjeti u svijetu u kojem nas siluju na poslovnom sastanku, rekla je Melissa Thompson

VIDEO

Melissa Thompson dala je snimku Sky Newsu koja dokazuje da je Harvey Weinstein (66) seksualni zlostavljač i još teže će negirati optužbe žrtava nego prije. Video, koji javnost nije vidjela do sada, prikazuje Weinsteina kako joj se nabacuje, stalno joj dira ruku, grli ju i trlja joj leđa te aludira na seks. 

- Daj mi mali dio sebe. Možeš li mi to dati - pita Weinstein u jednom trenutku Thompson. Producent je stavio i ruku na Melissinu haljinu, a ona mu je rekla da je to previsoko. Ona se kasnije našali govoreći o svojim prednostima i kaže da su 'podaci vrući'. Melissa je snimila poslovni sastanak s producentom, a on ju je, kako tvrdi, nekoliko sati nakon što je nastala ta snimka silovao u obližnjem hotelu. 

Sky News je objavio samo dijelove inkriminirajuće snimke, a Weinsteinov odvjetnik Ben Brafman je objasnio kako cijela snimka 'pokazuje kako ništa nije bilo s prisilom i da je sve bilo neformalno te da su obje strane flertovale'. 

- Dio snimke je objavljens namjerom da se inkriminira gospodina Weinsteina i sugerira kako se ponašao neprimjereno i da je iskorištavao Thompson - istaknuo je Brafman. Dodao je kako je Melissa učinila da bi učvrstila svoju poziciju u građanskoj tužbi u kojoj traži od producenta novac. 

Film producer Harvey Weinstein sits inside Manhattan Criminal Court during an arraignment in the Manhattan borough of New York

- Ovo je još jedan pokušaj da se javno osramoti Weinsteina zbog financijske dobiti i mi to nećemo dopustiti. Činjenice su bitne - rekao je odvjetnik. Thompson, koja je tužila producenta u lipnju, kaže da je napravila snimku u njegovom uredu u New Yorku 2011. da demonstrira Weinsteinu video tehnologiju. 

Melissa je ispričala za Sky News kako ju je Harveyjevo ponašanje ometalo i trudila se ostati na poslovnoj temi zbog koje su se sastali. Istaknula je kako se promijenio kasnije tijekom razgovora i njegove oči su postale tamnije te je 'izgledao kao predator'.

Dodala je kako se sastala nekoliko sati kasnije s Weinsteinom u hotelu jer je očekivala da će sklopiti posao vezan uz tehnologiju, a on ju je odveo u hotelsku sobu i silovao. Tvrdi da se nije mogla obraniti jer bi se maknuo na drugu stranu i blokirao, pa joj nije bilo pomoći jer je on 'krupan pojedinac'. 

Film producer Harvey Weinstein is led handcuffed by police into his hearing at Manhattan Criminal Court

- Osjećala sam se kao u zamci kamo god se okrenula - ispričala je Thompson. Weinstein je u New Yorku optužen za silovanje tri žene, a Melissa nije među njima. Thompson, koja je ranije radila na Wall Streetu, kaže da nije ohrabrivala producentovo ponašanje nego da se trudila održati razgovor profesionalnim i odbiti ga ljubazno kako bi spasila poslovni dogovor. 

Film producer Harvey Weinstein arrives at Manhattan Criminal Court

- Prije njega nisam srela nikog s kim se nisam mogla nositi. Ne smijemo živjeti u svijetu u kojem nas siluju na poslovnom sastanku - zaključila je Melissa. 

VIDI OVO! Tučnjave poznatih: 10 zvijezda koje su se pošorale u javnosti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu