Show

Komentari 175

'Procurile' poruke koje je Anita Lovren slala Dariju Torbiću?

'Procurile' poruke koje je Anita Lovren slala Dariju Torbiću?

Prema fotografijama koje je objavio RTL, Anita Lovren prva je započela dopisivanje s Darijem Torbićem dok je on još bio u zatvoru. U to vrijeme nogometaš i ona imali su pauzu u braku

Svakom danom pojavljuju se novi detalji vezani uz takozvanu 'aferu Lovren'. Tako je RTL u prilogu koji je emitiran u četvrtak u emisiji 'Sve u 6' objavio fotografije poruka koje su razmjenjivali Anita Lovren (25) i njen navodni ljubavnik Dario Torbić (25).

Nogometaševa supruga navodno je prva započela dopisivanje s Torbićem dok je on još bio u zatvoru. U to vrijeme Anita i Dejan Lovren (27) imali su pauzu u braku od šest mjeseci. On je poruku vidio tek kada je izašao, a dopisivanje je postajalo sve intimnije.

U porukama ona ga oslovljava s 'dragi' i 'dušo', a kasnije su dogovorili susret u Liverpoolu. Anita se nakon nekog vremena vratila u Zagreb te su zajedno iznajmili stan.

Podsjetimo, britanski tabloid The Sun otkrio je šokantnu pozadinu koja stoji iza navodne ljubavne afere Anite Lovren. Aniti se dodvoravao Torbić s namjerom da se domogne pola bogatstva Dejana Lovrena, koje bi Anita dobila nakon razvoda. Dario se tako, navodno, htio dokopati 3,5 milijuna funti. 

 

 

Najčitaniji članci