Show

Komentari 179

Procurile su fotke neobrađene guze J.Lo: Veslala je u tangama

Procurile su fotke neobrađene guze J.Lo: Veslala je u tangama

Lopez si je priuštila, kako kaže, sesiju meditacije kako bi se opustila od naporne prethodne godine. Zaručnik Alex Rodriguez (45), bivši profesionalni igrač bejzbola, nije bio u blizini...

Pjevačicu, glumicu i plesačicu Jennifer Lopez (51) paparazzi su 'ulovili' kako uživa na plaži bajkovitog Otočja Turks i Caicos koje je dio Britanskih prekomorskih područja. 

Na sebi je imala crni jednodijelni kupaći kostim koji je otkrio njezinu figuru dok je uživala u veslanju na dasci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zaručnik Alex Rodriguez (45), bivši profesionalni igrač bejzbola, nije bio u blizini, kao ni njezini blizanci Emme i Maximilian (12) koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem (52). 

Lopez si je priuštila, kako kaže, sesiju meditacije kako bi se opustila od naporne prethodne godine. 

- Vrijeme lockdowna je očito provodila vježbajući, dobro se izdefinirala - jedan je od mnogobrojnih komentara. Zlobnici su vidjeli i nesavršenosti... 

Izgleda kako je Jennifer pauza od posla bila i više nego potrebna nakon nedavnog spektakularnog nastupa na novogodišnjoj proslavi koja se prenosila uživo s njujorškog Times Squarea. 

Jennifer svakodnevno mišiće bilda u teretani uz pomoć trenera, a kada ne stiže u teretanu, trening odrađuje kod kuće. Naporni treninzi u kombinaciji s prehranom bogatom proteinima iz mesa i ribe, zdravim ugljikohidratima te povrćem i voćem kombinacija su koja joj pomaže ostati u formi. 

Najčitaniji članci