Show

Komentari 18

'Procurile' su Milijanine poruke: Imam dečka, Milojko je prošlost

'Procurile' su Milijanine poruke: Imam dečka, Milojko je prošlost

Čini se kako Milijani to nije teško palo jer već ima novog muškarca u svom životu. 'Procurile' su poruke u kojima Milijana piše kako ima dečka i da s Milojkom više nema ništa...

Milijana Božić (22) proslavila se u srpskom reality showu 'Parovi', u kojemu se natjecala sa suprugom Milojkom Božićem (75). Iako su se vjenčali prošle godine, čini se da je ljubav već puknula. Varala ga je pred kamerama, svađali su se, a Milojko je mlađahnoj supruzi poručio da je više ne želi vidjeti. Vratio se u svoje selo Pilatovići te supruzi dao do znanja kako su za nju vrata njegovog doma zatvorena i kako će promijeniti bravu na vratima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijanina obitelj ne želi ni čuti za Milojka

- Nemaš ti što tražiti tu! To nije tvoj stan i u njega nisi ništa uložila - poručio joj je Milojko. 

Čini se kako Milijani to nije teško palo jer već ima novog muškarca u svom životu. 'Procurile' su poruke u kojima Milijana piše kako ima dečka i da s Milojkom više nema ništa.

- Bila sam kod njega. Uzela sam svoje stvari i to je to. Milojko je prošlost - piše u porukama Milijana, koja je na društvenim mrežama vratila djevojačko prezime Bogdanović.

Milijana nije željela otkriti tko joj je novi dečko.

- Javnost će još malo pričekati, ali svi već nešto nagađaju - napisala je. Također, naglasila je kako planira ući u devetu sezonu 'Parova', u kojoj se sad nalaze Barbara Mucić (22), Neven Ciganović (47) i Ervin Mujaković (29). 

Najčitaniji članci