Obavijesti

Show

Komentari 10

Profesionalni kuhar kiksao: Sve je bilo jeftino, juha je bila mrtva

Profesionalni kuhar kiksao: Sve je bilo jeftino, juha je bila mrtva
6

Očekivala sam malo više od Bojana, ja nisam kuhar, ali okuse imam. Dumplingsi i desert su mi bili odlični, a ostalo mi je sve bilo jeftino. Žao mi je tako reći, ali ovo za mene nije bila svečana večera, rekla je Jelena

VIDEO

U četvrtak navečer u RTL-ovu kulinarskom showu večeru je pripremao profesionalni kuhar, no sa svojim delicijama nije uspio oduševiti sve goste te je dobio samo jednu desetku. U 'Večeri za 5 na selu' Bojan je odlučio pripremiti nešto drugačiji jelovnik od ostalih natjecatelja u krčkom tjednu, pa je spojio lokalne namirnice s azijskim receptima.

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica Olja u 'Večeri za 5 na selu'

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Tako je za predjelo ponudio juhu od morskog kamena, školjaka i ribe u koju je umjesto tjestenine stavio dumplingse, neku vrstu kineskih raviola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Juha mi je bila mrtva, nije mi imala nikakav okus - kazala je Jelena kojoj je u predjelu nedostajalo začina i karaktera, dok se Ivanu i Jani juha svidjela.

Za glavno jelo Bojanje ponudio dvije vrste dumplingsa - jedni su bili riblji, a drugi mesni, te je uz njih poslužio noodlese s povrćem. 

- Zašto je stavio dumplingse u juhu i u glavno jelo? - pitala se Jelena, a isto je komentirao i Ivan koji smatra da domaćin nije trebao ponoviti istu namirnicu dva puta te da se trebao držati lokalnijih recepata.

- Azijska hrana na Krku mi ne ide jedno s drugim. Svatko ima svoj jelovnik i što želi predstaviti, ali po meni je trebao raditi jela s ovog podneblja - zaključio je Ivan.

Čokoladni fudge s lješnjakom bio je Bojanov desert koji su svi pohvalili, a Mirjani je bio malo pretežak nakon cijele večere. Za kraj večere domaćin ih je iznenadio zanimljivom igrom s kartama, koja se nije dopala gostima.

- Očekivala sam malo više od Bojana, ja nisam kuhar, ali okuse imam. Dumplingsi i desert su mi bili odlični, a ostalo mi je sve bilo jeftino. Žao mi je tako reći, ali ovo za mene nije bila svečana večera nego prosječna večera - komentirala je Jelena koja mu je dala ocjenu 7. Mirjana mu je dala ocjenu 8 jer je očekivala više, a Ivan mu je također dao osmicu zbog dekoracije stola i lošeg iznenađenja. Jedino se Jani sve svidjelo i ona ga je nagradila desetkom: 'Bojan je pokazao kreativnost i opći dojam mi je za deset!'.

Bojan je za svoju večeru zaradio ukupno 33 boda i time nije uspio nadmašiti Jelenu koja je trenutno u vodstvu. Sutra kuha Mirjana i doznaje se pobjednica večeri, stoga finalnu epizodu krčkog tjedna ne propustite pogledati u petak u 20 sati na RTL-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'