Obavijesti

Show

Komentari 0

Proljetni “TrancePort” spektakl u petak u Hemingwayu!

Proljetni “TrancePort” spektakl u petak u Hemingwayu!
3

U petak 28. ožujka, svi će ljubitelji trance i progressive glazbe doći na svoje, održat će se veliki klupski party događaj TrancePort Vol. 9 – ECHOES OF SPRING

VIDEO

Stiglo nam je proljeće, pa će tako novi TrancePort spektakl biti proljetne tematike i simboličnog naziva: "odjekujući zvukovi proljeća".

Trance glazba je u svijetu uz house najpopularniji žanr elektornske glazbe, koji sviraju vodeći i najskuplji DJ-i svijeta. I u Zagrebu se pokazalo da trance glazba ima svoju brojnu publiku, ali je rijetko imate gdje čuti, pa je tako svaki TrancePort party krcat ljubiteljima ove sjajne glazbe.

Program TrancePort pokrenuli su DJ Damien i sjajan producent i DJ pod imenom Sunlab. Ovo je će biti već deveti party ovog popularnog programa.

Kroz najnovije, ali i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Gareth Emery, Kyau & Albert, Markus Schulz, Deadmau5, ATB, Arty, Paul Oakenfold i ostalih vodit će Vas DJ dvojac: Damien & Sunlab, a kojima će pripomoći vodeći hrvatski producent trance glazbe Bojan Njegomir a.k.a. Moonsouls. Ako još niste upoznati sa njegovim radom, dovoljno je reći da je on glazbenik čiju produkciju obožava Armin van Buuren, govoreći to iz tjedna u tjedan u svojoj najdugovječnijoj radio emisiji na svijetu - A State Of Trance (ASOT).

Na plazmama kluba vrtit će se samo spotovi trance pjesama i partija. Jedan podsjetnik na dosadašnje partyje možete vidjeti u videu:

https://www.youtube.com/watch?v=_RsIurNU43o

Pojavite se i Vi u petak 28. ožujka u zagrebačkom Hemingwayu i doživite TrancePort kroz odjekujuće zvukove proljeća. Za rezervacije i dodatne rezervacije nazovite 091 898 0507.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...