Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Proslava 50. rođendana: Hitovi 'Novih Fosila' sve su zapalili...

Jubilarna proslava 50. rođendana popularnog zagrebačkog kluba nije prošla bez najvećih hrvatskih hitova poput onog 'Za dobra stara vremena' na koji je publika poludjela

6 komentara

U srijedu navečer popularan zagrebački klub Saloon proslavio je jubilarni 50. rođendan. Povodom proslave u klubu na Tuškancu prisustvovale su brojne poznate zvijezde te kumovi Saloona Sanja DoležalMarinko Colnago te Vladimir Kočiš Zec. Atmosferu su zagrijali njihovi hitovi poput onog 'Za dobra stara vremena' na koji je publika poludjela. 

Na proslavi su se pojavili i Zdenka Kovačiček, Alka Vuica, Snježana Mehun, Ana Begić Tahiri i brojni drugi. 

Posebno je bio sretan i vlasnik Saloona Maro Srezović.

- Sretan sam što smo uspjeli organizirati proslavu 50. jubilarnog rođendana - rekao je Srezović. Vlaho Srezović je 13. veljače 1970. s partnerom Albertom Papom otvorio klub u kojemu su kasnije pjevali Mišo KovačJosipa LisacDino DvornikOliver DragojevićGibonniET... Ne nastupiti u Saloonu u to vrijeme značilo je - ne postojati. Nakon toga, u subotu otvorit će vrata Zagrepčanima i svima koji žele biti dio važne obljetnice.

Prilika je to svima da se prisjete zlatnih godina diskoteke kad je bila stvar prestiža sjesti u famozni VIP separe, stajati uz šank, biti na korak do najpoznatijih sportaša, pjevača, glumaca, da naprosto u svoj život vrate čaroliju sjećanja. Samo su se u Saloonu, jednako nalakćeni za šankom, mogli vidjeti Vladimir Šeks i Davor GobacZdenka Kovačiček i Robert Prosinečki. Ni jedan drugi klub bivše zemlje nije se mogao pohvaliti tolikim slavnim gostima.

Ući u Saloon 70-ih, 80-ih i 90-ih godina bila je stvar prestiža. Pred klubom su uvijek bili dugi redovi. Oliver Dragojević tu je pjevao “Yesterday”, a Boris Novković spominje Ruby Tuesday u pjesmi “Sve mijenja se”, Đorđe Balašević ispred kluba je slušao “Mirku” jer ga u klub nisu pustili u uniformi.... Pjesmu “Za dobra stara vremena” Rajko Dujmić i Stevo Cvikić napisali su u četiri sata ujutro u Saloonu.

- To je oduvijek bila himna vašeg i našeg kluba, i uvijek će biti dobro vidjeti vas sve opet u Saloonu na starom kultnom, tradicionalnom i nezaboravnome mjestu - poručuje Srezović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message