Show

Komentari 14

'Prošlo je pet mjeseci, a ja još uvijek imam posljedice korone'

'Prošlo je pet mjeseci, a ja još uvijek imam posljedice korone'

Na društvenim mrežama svojedobno je napisao kako je imao blage simpotome nakon što je rezultat njegova testa i testa za njegovu suprugu Robin Dearden bio pozitivan. Rekao je kako je bio bolestan 10 dana

Glumac Bryan Cranston (64) u srpnju je rekao kako je zaražen korona virusom. Britanski mediji pišu kako je sada priznao mu se još uvijek nije u potpunosti vratio osjet okusa i mirisa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni zaraženi korona virusom 

Na društvenim mrežama svojedobno je napisao kako je imao blage simpotome nakon što je rezultat njegova testa i testa za njegovu suprugu Robin Dearden (67) bio pozitivan. Rekao je kako je bio bolestan 10 dana, ali da još uvijek osjeća posljedice virusa. 

- Imali smo nekoliko dana muke, ali nedovoljno da se zadržimo u krevetu. Imao sam temperaturu tri dana, a onda sam tjedan dana bio jako iscrpljen. Jedino što se zadržalo, a traje i danas, je što sam djelomično izgubio osjet okusa i mirisa - ispričao je glumac tijekom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show'. 

- Mislim da mi se vratilo za nekih 75 posto, ali kada bi netko kuhao kavu, a ja bih ušao u kuhinju, ne mogu to osjetiti - dodao je Bryan. 

Cranston je inače poznat po ulozi u televizijskoj komediji 'Malcolm u sredini', a jedna je od najpoznatijih zvijezda koje je otkrila kako je prebolio korona virusa. 

 

 

Najčitaniji članci