Obavijesti

Show

Komentari 14

'Prošlo je pet mjeseci, a ja još uvijek imam posljedice korone'

'Prošlo je pet mjeseci, a ja još uvijek imam posljedice korone'
3

Na društvenim mrežama svojedobno je napisao kako je imao blage simpotome nakon što je rezultat njegova testa i testa za njegovu suprugu Robin Dearden bio pozitivan. Rekao je kako je bio bolestan 10 dana

Glumac Bryan Cranston (64) u srpnju je rekao kako je zaražen korona virusom. Britanski mediji pišu kako je sada priznao mu se još uvijek nije u potpunosti vratio osjet okusa i mirisa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni zaraženi korona virusom 

Pokretanje videa ...

Na društvenim mrežama svojedobno je napisao kako je imao blage simpotome nakon što je rezultat njegova testa i testa za njegovu suprugu Robin Dearden (67) bio pozitivan. Rekao je kako je bio bolestan 10 dana, ali da još uvijek osjeća posljedice virusa. 

Executive producer and cast member Cranston speaks at a panel for the HBO film "All The Way" during the Television Critics Association Cable Winter Press Tour in Pasadena

- Imali smo nekoliko dana muke, ali nedovoljno da se zadržimo u krevetu. Imao sam temperaturu tri dana, a onda sam tjedan dana bio jako iscrpljen. Jedino što se zadržalo, a traje i danas, je što sam djelomično izgubio osjet okusa i mirisa - ispričao je glumac tijekom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show'. 

Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres/DPA/PIXSELL

- Mislim da mi se vratilo za nekih 75 posto, ali kada bi netko kuhao kavu, a ja bih ušao u kuhinju, ne mogu to osjetiti - dodao je Bryan. 

Ekipa serije 'Malcolm u sredini' objavila da se ponovno okuplja
Ekipa serije 'Malcolm u sredini' objavila da se ponovno okuplja

Cranston je inače poznat po ulozi u televizijskoj komediji 'Malcolm u sredini', a jedna je od najpoznatijih zvijezda koje je otkrila kako je prebolio korona virusa.