Show

Komentari 25

Prosvjed zbog ciparske pjesme na Eurosongu: 'Slavi sotonizam'

Prosvjed zbog ciparske pjesme na Eurosongu: 'Slavi sotonizam'

Pjevačica Elena Tsagrinou još uvijek prima prijetnje, iako velika većina Ciprana ipak brani pjesmu i smatra kako govori o ljubavnoj vezi. Sve je okarakterizirano kao napad religijskih ekstremista

Na nadolazećem Eurosongu u Rotterdamu Cipar će predstavljati Elena Tsagrinou (26) s pjesmom 'El Diablo', a pjevačica vjerojatno nije ni sanjala kako će se zbog svoje pjesme naći u središtu skandala kakav ju je snašao.

Naime, nepoznati muškarac prijetio joj je i uznemiravao je, a protest se dogodio na ciparskoj javnoj radioteleviziji. Njegov motiv za ovaj bizaran čin je, kako je rekao, 'bogohulna' pjesma koja će tu zemlju predstavljati na Eurosongu, prenosi AP.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sotonističke konotacije u pjesmi 'El Diablo' ('Vrag') pronašli su i udruga teologa te radikalna desničarska stranka ELAM, koja je i izdala priopćenje u kojem tvrde da ih tekst pjesme napada i vrijeđa kršćansku vjeru.

Tsagrinou još uvijek prima prijetnje, piše AP. Velika većina Ciprana ipak brani pjesmu i smatra kako govori o ljubavnoj vezi, a sve je okarakterizirano kao napad religijskih ekstremista.

Najčitaniji članci