Show

Komentari 1

Istražuju Marilyna Mansona: Policija ispituje navodne žrtve

Istražuju Marilyna Mansona: Policija ispituje navodne žrtve

Na sastanku policije sa žrtvama utvrđivalo se zahtijeva li počinjeni zločin daljnju istragu. Nije poznato tko je sve dao izjave policiji niti je li FBI uključen u istragu

Nekoliko žena optužilo je glazbenika Marilyna Mansona (52), pravog imena Brian Warner, za zlostavljanje te je policija obavila razgovore sa žrtvama. Manson bi zbog ovih optužbi mogao završiti u zatvoru.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlostavljanje glumica

Bivša zaručnica, nekadašnje djevojke, ali i dugogodišnji kolega iz benda optužili su Mansona za psihičko i fizičko zlostavljanje te je sada protiv njega pokrenuta policijska istraga. 

Kako piše TMZ, na sastanku policije sa žrtvama utvrđivalo se zahtijeva li počinjeni zločin daljnju istragu. Nije poznato tko je sve dao izjave policiji niti je li FBI uključen u istragu. Manson je navodno odbio otvoriti vrata policiji kada su došli u provjeru njegovog doma u Los Angelesu početkom mjeseca. 

Prva koja je progovorila o nasilničkom ponašanju bila je njegova bivša zaručnica, glumica Evan Rachel Wood (33). 

- Ime mog zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznatiji kao Marilyn Manson. Počeo me ‘pripremati‘ kad sam bila tinejdžerica i strašno zlostavljao godinama. Manipulirao je sa mnom i prao mi mozak kako bi me natjerao da se ponašam podčinjeno. Ovdje sam kako bih razotkrila opasnog muškarca i brojne industrije koje ga podržavaju, dok ne uništi tuđe živote. Stojim uz brojne žene koje više ne žele šutjeti - napisala je glumica na društvenim mrežama. Nakon nje javilo se još nekoliko navodnih Mansonovih žrtava. 

Najčitaniji članci